Transport GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei

Mai puține boli de inimă la persoanele cu o dietă bogată în lactate?

Mai puține boli de inimă la persoanele cu o dietă bogată în lactate?

Un nou studiu sugerează că oamenii care mănâncă mai multe grăsimi din lactate - care sunt abundente în lapte integral, iaurt și brânză - pot avea mai puține șanse de a dezvolta boli de inimă decât persoanele care mănâncă cantități mai mici de lactate.



Pentru studiu, cercetătorii au măsurat nivelurile sanguine ale unui acid gras găsit mai ales în produsele lactate la 4.150 de persoane de 60 de ani din Suedia, un județ cunoscut pentru dragostea pentru alimentele pe bază de lactate. După o urmărire medie de 16,6 ani, ei au descoperit că persoanele cu cele mai mari niveluri de acid gras au cel mai mic risc de boli cardiovasculare. 

Deși descoperirile nu dovedesc că grăsimea din lapte protejează împotriva problemelor cardiovasculare, sugerează că produsele lactate cu grăsime pot fi mai puțin dăunătoare pentru sănătatea inimii decât au presupus experții.





Niciun conținut de pe acest site, indiferent de dată, nu ar trebui să fie folosit vreodată ca înlocuitor pentru sfatul medical direct din partea medicului dumneavoastră sau a altui clinician calificat.
 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!