Transport GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei

Sporturile Adaptive

Sporturile Adaptive
O dizabilitate fizică sau alte limitări nu trebuie să vă țină departe de activitățile care stimulează sănătatea.
Ghidurile de sănătate recomandă adulților să facă cel puțin 150 de minute pe săptămână de exerciții aerobice de intensitate moderată sau cel puțin 75 de minute de exerciții viguroase. Activitățile pe care le alegeți nu contează atâta timp cât vă pun în mișcare.
Dar ce se întâmplă dacă o accidentare, o boală, o stare de sănătate, o dizabilitate sau chiar o îmbătrânire normală vă îngreunează activitatea? În aceste cazuri, sporturile adaptive ar putea da o mână atât de necesară.
Ce sunt sporturile adaptive?
Sporturile adaptive sunt sporturi competitive sau recreative sau activități pentru persoanele cu dizabilități sau limitări fizice. Ele merg adesea în paralel cu eforturile tradiționale, dar sunt modificate pentru a sprijini abilitățile fizice specifice ale oamenilor.

În cele din urmă, aproape toată lumea se va confrunta cu un fel de dizabilitate care împiedică exercitarea regulată, fie că este vorba de artrită ușoară, care necesită o înlocuire a genunchiului sau șoldului, vedere limitată sau un handicap fizic mai semnificativ”, spune dr.  
 
De ce este important să rămânem activ?
Lipsa exercițiilor fizice regulate crește riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral, obezitate, diabet și cancer. De asemenea, afectează starea de spirit. Iar persoanele cu dizabilități sunt deosebit de vulnerabile din cauza provocărilor de a rămâne activi. Sporturile adaptive sunt o modalitate prin care putem continua să facem sport în mod regulat și să ne susținem sănătatea și bunăstarea în viitor.

 
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!