Transport GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei

DY NUTRITION Renew Immunity

95,00 RON

BENEFICII CHEIE:

 • Reduce oboseala
 • Ajută la funcționarea normală a sistemului nervos 
 • Protejează organismul împotriva stresului oxidativ
 • 2655 UI Vitamina D (221% din doza zilnică pentru un adult)
 • 39mg Zinc (130% din doza zilnică pentru un adult)
 • 331mg Vitamin C (415% din doza zilnică pentru un adult)

CE ESTE IMMUNITY?


Dorian Yates’ Immunity este o formulă care a fost atent selecționată cu vitamine esențiale, minerale, și extracte de plante pentru a sprijini sistemul imunitar, și de asemenea să contribuie la reducerea oboselii, funcționarea normală a sistemului nervos, și să protejeze celulele împotriva stresului oxidativ.


CUM FUNCȚIONEAZĂ? 

 

Dorian Yates’ Immunity își exercită efectele prin combinații cheie de ingrediente imunomodulatoare ca și imuno-esențiala Vitamină D, Vitamina C, Zinc, Cupru, și Seleniu, plus puterea superalimentelor în forma cea mai pură și naturală a extractului de usturoi, ghimbir, și turmenic, precum și ingrediente suplimentare, inclusiv grapeseed și extract de ceai verde, care muncesc sinergetic cu cele enumerate mai sus pentru a aduce imunitate împotriva numeroaselor infecții. 

 

Sistemul imunitar este complex și vast ceea ce înseamnă ca trebuie să fie susținut din diferite unghiuri, de aici venind și adiția de ingrediente complementare cu o evidență extensivă și validare. 


INGREDIENTE & ACȚIUNE

Vitamina D 

Acum știm că Vitamina D este una dintre cea mai, poate chiar cea mai importantă vitamină din sistemul imunitar. Totuși, nu poți izola un singur nutrient sau component nutrițional când vine vorba de sistemul imunitar considerând că exercită efectele în moduri diferite. Dacă ar fi un singur nutrient pe care ar trebui să îl incluzi, este vorba de vitamina D.


Știut, într-un sens dietetic, ca și colecalciferol (Vitamina D3) și ergocalciferol (Vitamina D2), Vitamina D a avut din ce în ce mai multe dovezi care au ieșit la suprafață legate de aplicarea sa asupra sistemului imunitar. Poate cel mai notabil este un receptor de vitamina D exprimat pe celulele imune, literalmente prima linie a sistemului nostru imunitar (bine, altfel decât pielea noastră, desigur). Aceste celule imune (celule de tip B, tip T, și cele antigene prezente) sunt capabile să sintetizeze metabolitul activ de vitamina D, un atribut care pornește modulația Vitaminei D la răspunsuri imunitare adaptive.

Vitamina C

Ca și Vitamina D, Vitamina C este garantată și inclusă în Comisia Europeană, (2012) în repozitoriul de declarații permis, declarând că “Vitamina C contribuie la menținerea funcției normale a sistemului imunitar în timpul activităților fizice și după”. Comisia mai declară că “Aceasta pretinde că poate fi folosită numai pentru mâncăruri care oferă o doză zilnică de 200mg de Vitamina C. Pentru a suporta reclamația, consumatorul va furniza informații că efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 200 mg, în plus față de aportul zilnic recomandat de vitamina C ".

Pe scurt, Vitamina C este importantă pentru sistemul imunitar general, respectând doza zilnică recomandată, sau aportul de nutrienți de referință (ANR), este îndeplinit la 40mg pe zi de adult.

Așadar, pentru ca sistemul imunitar să beneficieze de proprietățile imuno-protectoare ale Vitaminei C după șocuri de stres, ca și antrenamentul, va trebui să consumi înca 200mg Vitamina C adițional peste cele de 40mg de referință. Immunity de la Dorian Yates îți oferă 750mg de Vitamina C în formă 100% de acid ascorbic, însemnând că beneficiezi pe deplin de proprietățile imuno-protectoare ale Vitaminei C. 

Zinc

Comisia Europeană, (2012) declară următoarele “Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar”, o declarație care este susținută de mai multe studii care coroborează abilitatea zincului de a afecta multiple aspecte ale sistemului imunitar. Specific, zincul aparent mediază dezvoltarea normală și funcționarea celulelor implicate în imunitatea inată, celule precum neutrofilele și ucigașele naturale. Dacă corpul uman este deficient în zinc pentru orice perioadă de timp, atunci dezvoltarea macrofagă este încetinită, dar va exista și un impact negativ al fagocitozei, ucidere intracelulară, și producție de citokină, procese critice pentru a ține infecțiile în frâu. Deficiența de Zinc contribuie la creșterea improprie și funcționarea a celulelor de tip T și B, componente cheie în imunomodulație.

Cupru

Încă odată, Dorian Yates Immunity conține numai ingrediente bazate pe studii și dovezi, validitatea cuprului nefiind o excepție. Comisia Europeană (2012), încă odată susține că
“Cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar”, recunoaștere care poziționează cuprul ca un element esențial în orice supliment imunitar. Totodată, mecanismul exact în acțiunea cuprului pentru sprijinul sistemului imunitar nu este încă cunoscut, este clinic acceptat că Neutropenia (un număr anormal de mic de celule albe) este un semn de deficiență a cuprului.

Experții au dedus că există un rol clar pentru cupru în diferențierea leucocitelor (celule albe de sânge), maturație și proliferație.

Seleniu

Majoritatea oamenilor cunosc Seleniul pentru rolul lui ca un antioxidant nutritional potent, specific implicarea lui în seleno-proteine. Aceste seleno-proteine sunt implicate în regularea oxigenului reactiv, sau a radicalilor liberi, în aproape toate țesuturile corpului. Din acest motiv, Seleniul este definit ca și un component nutrițional cheie în inflamația și răspunsul imunitar. 

Se crede că seleniul crește imunitatea, în special la sistemul imunitar îmbătrânit, unde răspunsurile imune la anumiți agenți patogeni devin mai puțin eficiente.

Seleniul formează o parte din unele enzime anti-oxidante ca și glutationul, care în sinea lui oferă efecte protectoare corpului prin amorsarea celulelor albe din sânge, inclusiv celulele ucigașe naturale și celulele T.

Extractul de usturoi

Usturoiul (Allium sativum) este o plantă comestibilă pe care noi toți o știm și o iubim pentru abilitatea ei de a adăuga profunzime la aproape orice fel de mâncare, cu toate acestea, în ciuda capacității sale de a mulțumi papilele gustative, oferă și o valoare nutrițională exemplară. Usturoiul oferă o combinație nutrițională de neegalat, din care puține alimente o mai oferă mulțumită unui ingredient secret, o moleculă numită Alliin. Alliinu-ul este prima parte din povestea miraculoasă a acestui aliment pentru sănătate și bunăstare, mai ales pentru funcționarea sistemului imunitar. Când celulele de usturoi sunt sparte prin mestecare, tăiere, turtire sau gratinare, metabolitul Allicin este eliberat. 

 

De aici va deveni interesant, deoarece acest metabolit se transformă într-o varietate de apă și sulfură dizolvabilă în grăsime care produce hidrogen sulfit… motivul principal pentru acel miros distinctiv asociat cu consumul de usturoi, și alt motiv pentru care acest supliment vine în formă de capsule (ne-am gândit la toate). Productia de hidrogen sulfit rezultă în interacțiunea cu sistemul de semnalare, un sistem capabil de relaxarea vaselor de sânge, reducând colesterolul total și Lipoproteina de densitate scăzută, simultan crescând lipoproteina bună de densitate crescută. Acest sistem de semnalizare a hidrogenului sulfurat este cel care exercită efectele aparente anti-cancer ale usturoiului.

 

Toate componentele benefice ale usturoiului se găsesc în usturoiul proaspăt, prin urmare Dorian Yates Immunity folosește doar cel mai bun extract de usturoi pentru a se asigura că toți compușii benefici rămân intacți.
 

Turmeric

Turmenicul este o plantă din familia ghimbirului, rizomul lui sau tulpina (a nu fi confundat cu rădăcina) este ceea ce folosim ca un condiment în gătit. Uscată și măcinată, turmenicul este unul din ingredientele principale în pudra de curry și când este consumat fie din dietă sau prin supliment, poate oferi o varietate de beneficii pentru artrită, probleme digestive, infecții respiratorii, alergii, probleme cu ficatul, depresie, și mai multe. Totuși, nu turmenicul este direct responsabil pentru aceste  beneficii, ci mai mult compusul lui bioactiv Curcuminul. Este polifenolul Curcumin și curcuminoizii aferenți care oferă turmenicului culoarea galben distinctivă, precum și proprietățile sale de stimulare a sănătății și imunității.

Curcuminul este important pentru funcționarea imunității prin abilitatea sa de a crește nivelurile de antioxidanți endogeni din corp, și extractul de turmenic oferă cantități ample de această substanță bioactivă. Dorian Yates’ Immunity folosește deliberat turmenic peste curcumină deoarece obțineți cei mai bun din ambele. Curcuma conține o mulțime de alți curcuminoizi care oferă beneficii pe care curcumina singură nu le oferă.


DOZAJUL

Dorian Yates’ Immunity vine în formă de capsulă pentru a evita gustul ulterior de usturoi sau alt effect pe care l-ar avea asupra respirației. Ia 1-3 capsule pe zi cu apă după o masă. 


INGREDIENTE

Vitamina C (Acid ascorbic), Acid citric, Îndulcitor (Sucraloză), înveliș al capsulei (Hydroxipropil Metilceluloză - HPMC), Zinc (Sulfat de zinc), Aromă, extract de usturoi (Allium sativum L.) 10:1, extract de turmenic (Curcuma longa) 10:1, extract de sâmburi de struguri (Vitis Vinifera) 4:1, extract de ceai verde (Camelia Sinesis), 15:1, antiaglomerant (Dioxid de siliciu), culoare, extract de ghimbir 20:1 (Zingiber officinale Roscoe), Amla 10:1, Vitamina D (colecalciferol), cupru (citrat de cupru), seleniu (selenit de sodiu).


INSTRUCȚIUNI DE PĂSTRARE

Țineți produsul într-un loc răcoros, ferit de razele soarelui. 

Stoc epuizat
Cod Produs: BCH75 Ai nevoie de ajutor? 0771311815
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

BENEFICII CHEIE:

 • Reduce oboseala
 • Ajută la funcționarea normală a sistemului nervos 
 • Protejează organismul împotriva stresului oxidativ
 • 2655 UI Vitamina D (221% din doza zilnică pentru un adult)
 • 39mg Zinc (130% din doza zilnică pentru un adult)
 • 331mg Vitamin C (415% din doza zilnică pentru un adult)

CE ESTE IMMUNITY?


Dorian Yates’ Immunity este o formulă care a fost atent selecționată cu vitamine esențiale, minerale, și extracte de plante pentru a sprijini sistemul imunitar, și de asemenea să contribuie la reducerea oboselii, funcționarea normală a sistemului nervos, și să protejeze celulele împotriva stresului oxidativ.


CUM FUNCȚIONEAZĂ? 

 

Dorian Yates’ Immunity își exercită efectele prin combinații cheie de ingrediente imunomodulatoare ca și imuno-esențiala Vitamină D, Vitamina C, Zinc, Cupru, și Seleniu, plus puterea superalimentelor în forma cea mai pură și naturală a extractului de usturoi, ghimbir, și turmenic, precum și ingrediente suplimentare, inclusiv grapeseed și extract de ceai verde, care muncesc sinergetic cu cele enumerate mai sus pentru a aduce imunitate împotriva numeroaselor infecții. 

 

Sistemul imunitar este complex și vast ceea ce înseamnă ca trebuie să fie susținut din diferite unghiuri, de aici venind și adiția de ingrediente complementare cu o evidență extensivă și validare. 


INGREDIENTE & ACȚIUNE

Vitamina D 

Acum știm că Vitamina D este una dintre cea mai, poate chiar cea mai importantă vitamină din sistemul imunitar. Totuși, nu poți izola un singur nutrient sau component nutrițional când vine vorba de sistemul imunitar considerând că exercită efectele în moduri diferite. Dacă ar fi un singur nutrient pe care ar trebui să îl incluzi, este vorba de vitamina D.


Știut, într-un sens dietetic, ca și colecalciferol (Vitamina D3) și ergocalciferol (Vitamina D2), Vitamina D a avut din ce în ce mai multe dovezi care au ieșit la suprafață legate de aplicarea sa asupra sistemului imunitar. Poate cel mai notabil este un receptor de vitamina D exprimat pe celulele imune, literalmente prima linie a sistemului nostru imunitar (bine, altfel decât pielea noastră, desigur). Aceste celule imune (celule de tip B, tip T, și cele antigene prezente) sunt capabile să sintetizeze metabolitul activ de vitamina D, un atribut care pornește modulația Vitaminei D la răspunsuri imunitare adaptive.

Vitamina C

Ca și Vitamina D, Vitamina C este garantată și inclusă în Comisia Europeană, (2012) în repozitoriul de declarații permis, declarând că “Vitamina C contribuie la menținerea funcției normale a sistemului imunitar în timpul activităților fizice și după”. Comisia mai declară că “Aceasta pretinde că poate fi folosită numai pentru mâncăruri care oferă o doză zilnică de 200mg de Vitamina C. Pentru a suporta reclamația, consumatorul va furniza informații că efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 200 mg, în plus față de aportul zilnic recomandat de vitamina C ".

Pe scurt, Vitamina C este importantă pentru sistemul imunitar general, respectând doza zilnică recomandată, sau aportul de nutrienți de referință (ANR), este îndeplinit la 40mg pe zi de adult.

Așadar, pentru ca sistemul imunitar să beneficieze de proprietățile imuno-protectoare ale Vitaminei C după șocuri de stres, ca și antrenamentul, va trebui să consumi înca 200mg Vitamina C adițional peste cele de 40mg de referință. Immunity de la Dorian Yates îți oferă 750mg de Vitamina C în formă 100% de acid ascorbic, însemnând că beneficiezi pe deplin de proprietățile imuno-protectoare ale Vitaminei C. 

Zinc

Comisia Europeană, (2012) declară următoarele “Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar”, o declarație care este susținută de mai multe studii care coroborează abilitatea zincului de a afecta multiple aspecte ale sistemului imunitar. Specific, zincul aparent mediază dezvoltarea normală și funcționarea celulelor implicate în imunitatea inată, celule precum neutrofilele și ucigașele naturale. Dacă corpul uman este deficient în zinc pentru orice perioadă de timp, atunci dezvoltarea macrofagă este încetinită, dar va exista și un impact negativ al fagocitozei, ucidere intracelulară, și producție de citokină, procese critice pentru a ține infecțiile în frâu. Deficiența de Zinc contribuie la creșterea improprie și funcționarea a celulelor de tip T și B, componente cheie în imunomodulație.

Cupru

Încă odată, Dorian Yates Immunity conține numai ingrediente bazate pe studii și dovezi, validitatea cuprului nefiind o excepție. Comisia Europeană (2012), încă odată susține că
“Cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar”, recunoaștere care poziționează cuprul ca un element esențial în orice supliment imunitar. Totodată, mecanismul exact în acțiunea cuprului pentru sprijinul sistemului imunitar nu este încă cunoscut, este clinic acceptat că Neutropenia (un număr anormal de mic de celule albe) este un semn de deficiență a cuprului.

Experții au dedus că există un rol clar pentru cupru în diferențierea leucocitelor (celule albe de sânge), maturație și proliferație.

Seleniu

Majoritatea oamenilor cunosc Seleniul pentru rolul lui ca un antioxidant nutritional potent, specific implicarea lui în seleno-proteine. Aceste seleno-proteine sunt implicate în regularea oxigenului reactiv, sau a radicalilor liberi, în aproape toate țesuturile corpului. Din acest motiv, Seleniul este definit ca și un component nutrițional cheie în inflamația și răspunsul imunitar. 

Se crede că seleniul crește imunitatea, în special la sistemul imunitar îmbătrânit, unde răspunsurile imune la anumiți agenți patogeni devin mai puțin eficiente.

Seleniul formează o parte din unele enzime anti-oxidante ca și glutationul, care în sinea lui oferă efecte protectoare corpului prin amorsarea celulelor albe din sânge, inclusiv celulele ucigașe naturale și celulele T.

Extractul de usturoi

Usturoiul (Allium sativum) este o plantă comestibilă pe care noi toți o știm și o iubim pentru abilitatea ei de a adăuga profunzime la aproape orice fel de mâncare, cu toate acestea, în ciuda capacității sale de a mulțumi papilele gustative, oferă și o valoare nutrițională exemplară. Usturoiul oferă o combinație nutrițională de neegalat, din care puține alimente o mai oferă mulțumită unui ingredient secret, o moleculă numită Alliin. Alliinu-ul este prima parte din povestea miraculoasă a acestui aliment pentru sănătate și bunăstare, mai ales pentru funcționarea sistemului imunitar. Când celulele de usturoi sunt sparte prin mestecare, tăiere, turtire sau gratinare, metabolitul Allicin este eliberat. 

 

De aici va deveni interesant, deoarece acest metabolit se transformă într-o varietate de apă și sulfură dizolvabilă în grăsime care produce hidrogen sulfit… motivul principal pentru acel miros distinctiv asociat cu consumul de usturoi, și alt motiv pentru care acest supliment vine în formă de capsule (ne-am gândit la toate). Productia de hidrogen sulfit rezultă în interacțiunea cu sistemul de semnalare, un sistem capabil de relaxarea vaselor de sânge, reducând colesterolul total și Lipoproteina de densitate scăzută, simultan crescând lipoproteina bună de densitate crescută. Acest sistem de semnalizare a hidrogenului sulfurat este cel care exercită efectele aparente anti-cancer ale usturoiului.

 

Toate componentele benefice ale usturoiului se găsesc în usturoiul proaspăt, prin urmare Dorian Yates Immunity folosește doar cel mai bun extract de usturoi pentru a se asigura că toți compușii benefici rămân intacți.
 

Turmeric

Turmenicul este o plantă din familia ghimbirului, rizomul lui sau tulpina (a nu fi confundat cu rădăcina) este ceea ce folosim ca un condiment în gătit. Uscată și măcinată, turmenicul este unul din ingredientele principale în pudra de curry și când este consumat fie din dietă sau prin supliment, poate oferi o varietate de beneficii pentru artrită, probleme digestive, infecții respiratorii, alergii, probleme cu ficatul, depresie, și mai multe. Totuși, nu turmenicul este direct responsabil pentru aceste  beneficii, ci mai mult compusul lui bioactiv Curcuminul. Este polifenolul Curcumin și curcuminoizii aferenți care oferă turmenicului culoarea galben distinctivă, precum și proprietățile sale de stimulare a sănătății și imunității.

Curcuminul este important pentru funcționarea imunității prin abilitatea sa de a crește nivelurile de antioxidanți endogeni din corp, și extractul de turmenic oferă cantități ample de această substanță bioactivă. Dorian Yates’ Immunity folosește deliberat turmenic peste curcumină deoarece obțineți cei mai bun din ambele. Curcuma conține o mulțime de alți curcuminoizi care oferă beneficii pe care curcumina singură nu le oferă.


DOZAJUL

Dorian Yates’ Immunity vine în formă de capsulă pentru a evita gustul ulterior de usturoi sau alt effect pe care l-ar avea asupra respirației. Ia 1-3 capsule pe zi cu apă după o masă. 


INGREDIENTE

Vitamina C (Acid ascorbic), Acid citric, Îndulcitor (Sucraloză), înveliș al capsulei (Hydroxipropil Metilceluloză - HPMC), Zinc (Sulfat de zinc), Aromă, extract de usturoi (Allium sativum L.) 10:1, extract de turmenic (Curcuma longa) 10:1, extract de sâmburi de struguri (Vitis Vinifera) 4:1, extract de ceai verde (Camelia Sinesis), 15:1, antiaglomerant (Dioxid de siliciu), culoare, extract de ghimbir 20:1 (Zingiber officinale Roscoe), Amla 10:1, Vitamina D (colecalciferol), cupru (citrat de cupru), seleniu (selenit de sodiu).


INSTRUCȚIUNI DE PĂSTRARE

Țineți produsul într-un loc răcoros, ferit de razele soarelui. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!