Transport GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei

Balkan Pharmaceuticals Balkan Pharma Pregnolone

145,00 RON

Balkan Pharma Pregnolone. Acesta este un produs revolutionar pe piata suplimentelor care sunt destinate maririi secretiei de hormoni steroizi masculini.
Datorita retetei unice se diferentiaza de celelalte produse similare existente pe piata. Formula inovatoare contine urmatoarele componente:

Balkan Pharmaceuticals Pregnolone

TestoMix

Ashwagandha

Cu un rol important în medicina tradiţională indiană (ayurveda) şi multiple întrebuinţări, planta Ashwagandha este în primul rând un tonic pentru minte care, datorită proprietăţilor sale antidepresive şi antistres, ajută la îmbunătăţirea şi menţinerea sănătăţii mintale.
Capacitatea pe care o are în calmarea sistemului nervos şi faptul că susţine funcţionarea normală a acestuia sunt aspecte ce recomandă planta în tratarea migrenelor, eliberarea de stres, combaterea epuizării nervoase, a dificultăţilor de concentrare şi nu în ultimul rând, prevenirea unor boli degenerative ale creierului. Alzheimer-ul şi boala Parkinson pot fi preîntâmpinate cu Ashwagandha întrucât planta are abilităţi foarte bune în stimularea producţiei de celule nervoase şi protejarea creierului de efectele dăunătoare ale mediului.

Studiile stiintifice au aratat ca ashwagandha are proprietati antiinflamatorii, antioxidante, detoxifiante, anti-cancerigene si antistres, ce reduc durerea si este de real ajutor in cazul insomniilor. De asemenea s-a demonstrat ca ashwagandha remediaza problemele muscolo-scheletice, cum este artrita sau reumatismul. De asemenea, planta are efect tonic in ceea ce priveste stimularea energiei – inbunatateste forta musculara, promoveaza vitalitatea, cresterea longevitatii si imbunatatirea vitalitatii si bunastarii organismului.

Avand proprietati antiinflamatorii, antistres si antioxidante, ashwagandha este indicata in cazul afectiunilor cardiovasculare. Aceasta intareste muschii inimii si contribuie la diminuarea nivelului de colesterol din sange, datorita proprietatilor hipolipemiante. Se recomanda de asemenea in diabet zaharat, deoarece poate reduce nivelul zaharului din sange, mai ales in perioadele de post.
Actiuni: previne imbatranirea, reduce hipertensiunea, reduce colesterolul, fortifica structurile nervoase, scade timpul de vindecare a ranilor, imbunatateste concentrarea si abilitatea mintala, creste calitatea spermei, tonic hepatic, creste rezistenta si forta fizica, oboseala cronica, deshidratare, displazie fibroasă (oase slabe), reumatism, tensiune si atrofiere musculara, dinti slabi, impotenta, imbatranire prematura, debilitate, senilitate, constipatie, pierderea memoriei, extenuare nervoasa, tulburari neurodegenerative, spermatoree, artrita, inflamatii, hipertensiune, ulcer.

MACCA (Lepidium meyenii)

MACCA este o plantă recomandată pentru normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei şi îmbunătăţirea vitalităţii organismului.

Numită şi „Ginseng-peruvian”, MACCA este o plantă anuală cultivată în ţinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud. Rădăcina de MACCA seamănă cu ridichea şi reprezintă pentru localnici un aliment important cu faimoase calităţi nutritive, în statul Peru fiind cunoscută şi utilizată de peste 2000 de ani.

În medicina tradiţională maca era utilizată pentru creşterea libidoului la ambele sexe, îmbunătăţirea funcţiei erectile, creşterea fertilităţii şi apetitului sexual, mărirea vitalităţii şi eliminarea stărilor de oboseală şi epuizare.

Conţinut ridicat de proteine şi aminoacizi

Planta are un conţinut ridicat de: proteine, aminoacizi (arginină, histidină, fenilalanină, treonină şi tirozină), glucosinolaţi (glucotropaeolin, m- şi p-metoxiglucotropaeolin), alcaloizi imidazolici (lepidilinele A şi B), flavonoide, antociani, isopteropodin, carbolină, saponine, steroli (sitosterol, stigmasterol), taninuri, acizi graşi nesaturaţi, vitamine (B1, B12, C, E şi K), oligoelemente (Ca, Fe, Mg, K, P, Zn) şi ulei esenţial.

Actiuni: Stimulează funcţia sexuală, creşte libidoul, creşte spermatogeneza şi fertilitatea, îmbunătăţeşte funcţia erectilă, amplifică ovulaţia şi apetitul sexual, revitalizant, regenerant, adaptogen. Contribuie la: amplificarea capacităţii de adaptare a organismului la stresul cotidian; normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei; mărirea libidoului; îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului; reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj; îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului.

YTE (extract de embrion de ou)

Numeroase studii au confirmat YTE oferă o multitudine de beneficii potentiale de sanatate, inclusiv stimulează funcţia sexuală si creşte libidoul, o creștere remarcabilă energie și rezistență, un impuls in forta musculara pentru sportivi, și sentimentul de bunăstare.

Energie suplimentară și rezistență

YTE folosit ca energie suplimentară și rezistență este ideal pentru persoanele care se confruntă atât cu provocări fizice și mentale de zi cu zi. YTE va ajuta să obțineți mai mult efect al activității fizice, inclusiv o recuperare mai rapida dupa munca grea. YTE, de asemenea, îmbunătățeste nivelul de energie și crește rezistența, ambele imperative deosebit de importante pentru gestionarea generală a vârstei.

Floarea pasiunii

Crisina este un bioflavonoid extras din Floarea pasiunii (Passiflora caerulea). Este, de asemenea, găsit în mușețel. Crisina este disponibil ca un supliment pentru culturism și este comercializat ca un nutrient, care poate ridica nivelul de hormoni steroizi masculini.

Este bine cunoscut faptul că transformarea hormonilor steroizi masculini în estrogeni poate provoca dezvoltarea țesutului mamar la bărbați (ginecomastie). Această problema apare mai ales în cazul în care se folosesc steroizi anabolizanți. Prin urmare, ar trebui să fie consumati compusi anti-estrogeni.

Crisina este un compus anti-estrogen cu urmatoarele proprietati:

Imbunatateste echilibrul hormonal masculin – echilibreaza raportul hormoni steroizi masculini/estrogen prin sustinerea unui nivel normal de hormoni steroizi masculini, ajuta la reducerea actiunii enzimei aromataza care catalizeaza conversia hormonilor steroizi masculini in estrogeni reduce proteina DAX-1, ce reduce sinteza de hormoni steroizi masculini determina cresterea libidoului imbunatateste calitatea lichidului seminal.

Saw Palmetto

Extractul de Saw Palmetto are constituenți activi care ajută la prevenirea conversiei hormonilor steroizi masculini in dihidrotestosteron (DHT). DHT este compus care este responsabil pentru pierderea parului, acnee și alte efecte secundare nedorite ale utilizarii intense de steroizi. Pe scurt, mai puțin DHT in organism inseamna mai multi hormoni steroizi masculini, fara efecte secundare.

Saw Palmetto are efect anti-estrogenic.

Bee Cocktail

Este un produs obţinut tot din larve de trântori aflate în ziua a 7-a de dezvoltare, dar care este obţinut printr-o tehnologie net superioară, deoarece păstrează intacte proprietăţile celulelor larvare: enzimele (la vremea aceea nu se ştia de suprapunerea lor cu enzilele umane). S-a reuşit pastrarea acestor proprietăţi într-o capsulă gelatinoasă în care sunt toţi parametrii din alveola albinei (pH, antioxidanţi, substanţe antibacteriene şi respectiv stabilitate în timp – peste 2 ani).

Studiile clinice au confirmat de-a lungul timpului de ce este în stare acest produs, mai ales în forma perfect naturală.

În compoziţia produsului Bee Cocktail – capsule moi – Balkan Pharmaceuticals a folosit în afară de larva propriu-zisă şi ulei de cătină – produs original obţinut printr-un procedeu ce menţine toate enzimele necesare – ulei de in şi biomasă de spirulina.

Uleiul de cătină conţine, în principal caroteni, vitaminele D, E, K, F, deci toate vitaminele liposolubile, produşi polifenolici cu activitate puternic antiinflamatoare, lecitine sub formă uşor asimilabilă, acizi graşi nesaturaţi, în special acidul γ-linolic, precursor al prostaglandinelor. El este un tonifiant general, vitaminizant, antianemic, protector coronarian, antiaterosclerotic, îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului şi asigură troficitatea celulei hepatice.

Seminţele de in conţin ulei sicativ (37 – 43%) cu indice de iod 168 – 192, substanţe extractive neazotate (22%), celuloză (5,5 – 8,8%), substanţe minerale (3,5 – 3,8%). Uleiul din seminţe de in conţine de 2 ori mai mulţi acizi graşi omega 3 decât uleiul de peşte şi un amestec de acizi esenţiali omega 3 şi omega 9. Aceştia au un rol important în refacerea celulară, fiind utili în diverse afecţiuni.

Uleiul din seminţe de in conţine lecitină, lignani, care au proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiparazitare, antitumorale. Are acţiune antiinflamatoare, cardioprotectoare şi de reducere a grăsimii din sânge. Este indicat în afecţiuni bacteriene, în afecţiuni cardiace, în reducerea colesterolului „rău” din organism, precum şi în tulburările de tranzit intestinal. Proteina din uleiul din seminţe de in este uşor digerabilă şi conţine toţi aminoacizii necesari organismului.

Biomasa de spirulină

Biomasa de spirulină este un aliment uman sau animal care provine de la două specii de cianobacterii: Arthrospira platensis şi Arthrospira maxima. Arthrospira este cultivată în toată lumea, fiind utilizată ca supliment alimentar complex sub formă de comprimate, capsule sau pulbere.

Aceste două specii „maxima” şi „platensis” au fost odată clasificate în genul „Spirulină”. În momentul de faţă se ştie că ele sunt de fapt „Arthrospira”. Totuşi, pentru a nu se crea confuzii şi din motive istorice, se utilizează vechiul termen de „Spirulină”. Arthrospira este o cianobacterie filamentoasă sub forma unei spirale deschise spre stânga. Ea trăieşte în lacurile tropicale şi subtropicale cu pH crescut şi concentraţii ridicate de carbonat şi bicarbonat.

Arthrospira platensis se găseşte în Africa, Asia şi America de Sud. Spirulina a fost o sursă de hrană sub formă de turte pentru populaţia aztecă, încă din secolul al XVI-lea.

De asemenea, a fost utilizată de populaţia africană care locuia în jurul lacului Ciad, încă din secolul IX, fiind folosită şi comercializată sub formă de pulbere uscată înglobată în turte chiar şi în zilele noastre.

Spirulina este o combinaţie de substanţe fără preţ pentru organismul uman, unele dintre ele sunt extrem de rare şi nu sunt practic întâlnite în hrana vegetală.

Spirulina este foarte bogată în proteine: 100 g spirulină conţin 60 – 70 g proteine (de 3 ori mai mult decât în carnea de porc, de 2 ori mai mult decât în carnea de vită, peşte şi de 1,5 ori mai mult decât în boabele de soia). În plus, toate proteinele din spirulină sunt asimilate foarte uşor de organismul uman, până la 65 – 80%, deoarece conţin 18 aminoacizi necesari omului, dintre care 8 esenţiali, care spre deosebire de ceilalţi, aceştia 8 nu pot fi sintetizaţi de organismul uman şi trebuie obţinuţi din hrana zilnică.

De asemenea, în spirulină se găsesc foarte multe micro- şi macroelemente, inclusiv fer, calciu, sodiu, zinc, fosfor, seleniu, magneziu, mangan, potasiu, vitaminele B, C, E şi A în forma lor naturală, fitonutrienţi (clorofilă necesară detoxifierii organismului, ficocianina care stimulează sistemul imunitar, stagnează dezvoltarea celulelor cancerigene, β – caroten, acid γ – linoleic care aparţine gamei acizilor graşi polinesaturaţi tip Omega 6), fermenţi si alte substanţe active. Toţi ingredienţii sunt în corelaţie optimă, echilibrată, luând în consideraţie necesităţile organismului uman.

Astfel, după conţinutul în substanţe nutritive, 1 g de spirulină este echivalent cu 1 kg de legume.

Spirulina se asimilează foarte bine, normalizează microflora intestinală, curăţă intens organismul, având ca rezultat micşorarea conţinutului toxic rezultat din schimbul de substanţe în articulaţii, muşchi, limfă, care intoxică nu numai diferite organe, ci şi creierul. În concluzie, se poate afirma că spirulina este darul naturii pentru o sănătate optimă.

Extractul total din larve de trântor

Extractul total din larve de trântor este o substanţă biologic activă provenită din economia stupului, rezultat din operaţiunea de omogenizare prin triturare şi filtrare a larvelor de trântor, recoltate într-un anumit stadiu larvar. Recoltarea se face cu o zi înainte de căpăcirea celulelor, respectiv în a 10-a zi de la depunerea oului sau în a 7-a zi de stadiu larvar pentru larvele de trântor.

Pentru valorificarea comercială eficientă, ca şi din raţiuni şi considerente strict apicole, se urmăreşte numai produsul obţinut din celulele fagurilor conţinând larve de trântor, hrănite în mod diferenţiat de albinele doici în stadiul lor larvar. În hrana larvară se găseşte aportul mierii, al polenului, al păsturii, al propolisului şi al secreţiilor glandulare ale albinelor doici. În ziua a 7-a de stadiu larvar – când are loc recoltarea – larva de trântor are o greutate de 250 – 300 mg.

În hemolimfă se mai află, pe lângă constituienţi minerali şi organici şi monozaharide, proteine, aminoacizi, acizi nucleici, substanţe bactericide, precum şi rezerva de apă, element indispensabil în procesul de dezvoltare şi vieţuire.

Compoziţia chimică a extractului de larve de trântor
 • Constă din săruri minerale (calciu 14 mg%, magneziu 2 mg%, fosfor 199 mg%, fer 3,23 mg%, cupru 1,1 mg%, mangan 4,49 mg%, zinc 5,54 mg%, sodiu 38 mg%, potasiu 0,5 mg%),
 • vitamine (vitamina A 0,54 UI/g, betacaroten – provitamina A 0,426 mg%, xantofila 0,297 mg% – vitamina B6 0,739 mg%, vitamina PP 15,9 mg%, colină 442,8 mg%, vitamina B1 sub limita de dozare),
 • aminoacizi (lizină 0,75 g%, histidină 0,33 g%, arginină 0,5 g%, acid aspargic 1,5 g%, tronină 0,41 g%, serină 0,46 g%, glicină 0,84 g%, alanină 0,66 g%, valină 0,68 g%, metionină 0,31 g%, izoleucină 0,56 g%, leucină 0,95%, tirozină 0,45%, fenilalanină 0,46 g%) adică un total de 11,4 g% aminoacizi.

Datorită acestei compoziţii complexe, extractul de larve de trântor este indicat în debilitate fizică generală, astenii, stări de denutriţie, convalescenţă postoperatorie, pubertate întârziată, astenie sexuală, surmenaj fizic şi intelectual, în îmbătrânirea prematură şi exagerată, precum şi în stări care necesită tonice şi trofice generale, benefice organismului.

Asocierea acestor produse, recunoscute ca suplimente nutriţionale, a avut drept scop realizarea unui alt supliment nutritiv cu eficienţă crescută, care îşi potenţează unul altuia proprietăţile şi asigură completarea şi normalizarea dietelor dezechilibrate şi corectează deficienţele care apar odată cu vârsta (peste 30 – 35 ani) şi special cele legate de sistemul imunitar, echilibrul hormonal şi autoreglajul emoţional, creier, sistemul neuro – vegetativ, rezistenţa organismului.

Produsul Bee Cocktail exercită proprietăţi biotrofice, energizante, vitalizante, tonifiante şi vitaminizante, psihotonice, antioxidante, benefice pentru toate vârstele.

Menţine sănătatea ţesuturilor, influenţează pozitiv procesele de regenerare tisulară, stimulează şi normalizează schimburile de substanţe la nivel celular, restabileşte şi echilibrează funcţiile metabolice ale unor ţesuturi şi organe sau în disfuncţii provocate de diverse stări inflamatorii ale acestora.

Optimizează funcţia sexuală, îmbunătăţeşte fertilitatea mai ales în cazul bărbaţilor prin stimularea spermatogenezei, intervine pozitiv în dinamica sexuală. Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi de memorare, mărind performanţele cognitive în perioadele de efort intelectual intens. Este eficient în condiţii de suprasolicitare fizică intensă, stres, pentru înlăturarea stărilor de oboseală, de astenie la vârstnici, convalescenţă, de depresie mentală şi emoţională.

ZMA

Un studiu efectuat la Western Washington University la care au participat jucători de fotbal de la NCAA, care au fost pusi, în fiecare noapte – în timpul unui program de formare de primăvară, cu o durata de opt săptămâni, sa consume ZMA sau un placebo.

Ei au raportat că sportivii care au luat suplimentul ZMA au avut o crestere de 30 de procente a nivelului de hormoni steroizi masculini, si o crestere de aproximativ 5 la suta in nivelurile de insulina-like growth factor 1 (IGF-1). Cei care au luat un placebo au avut o scădere de 10 la suta in nivelurile de hormoni steroizi masculini și o scădere mai mare de 20 la suta in nivelurile de IGF-1.

În plus față de îmbunătățiri în nivelul hormonilor anabolici, sportivii care au consumat ZMA, au avut câștiguri semnificativ mai mari în tărie și putere, și au obținut o calitate mai bună de somn, decat grupul care a consumat un placebo. Si alte câteva studii au constatat, de asemenea, ca zinc și magneziu oferă proprietăți anabolice puternice.

O calitate mai bună a somnului ajută la recuperarea musculara de la antrenamente dure.

Un alt studiu din anul 2007, de la Selcuk University (Konya, Turcia), a raportat că in patru săptămâni de administrare a suplimentelor de zinc la bărbați a crescut nivelul de hormoni steroizi masculini în repaus și după exercițiu. Aceiași cercetatorii au gasit rezultate similare pentru suplimentarea cu zinc asupra nivelurilor de hormoni steroizi masculini intr-un studiu anterior cu wrestleri competitivi. Cercetătorii de USDA au raportat ca oprirea administrarii de zinc a scazut rezistenta musculara la subiectii.

Aceasta înseamnă că menținerea nivelurilor optime de zinc este critica pentru capacitatea de a finaliza o serie de repetari cu o greutate dată.

Aceeași echipa de cercetare de la Western Universitatea Washington, care a făcut cercetarea ZMA, de asemenea, a descoperit într-un studiu anterior că atunci când subiecții au suplimentat cu magneziu dieta zilnica – program de formare piciore de 7 săptămâni – puterea a crescut cu 20 la suta mai mult decat cei care au luat un placebo.

Cercetatorii germani au descoperit ca triatletii au luat un supliment de magneziu timp de patru saptamani mentinut nivelurile de cortizol sănătoși în repaus și după un triatlon, comparativ cu sportivii au luat un placebo. Și, de asemenea, cercetatorii brazilieni au raportat faptul ca subiectii suplimentarea cu zinc menținut echilibrul cortizol sănătos.

ZMA poate stimula, de asemenea nivelurile hormonului de creștere (GH), chiar dacă în mod indirect.

ZMA îmbunătățește calitatea somnului datorită capacității magneziului de a normaliza și extinde etapa 3 și etapa 4 de somn cu unde lente.

ALFALFA

Cu extractul obţinut din frunzele de lucernă culese la o anumită vârstă se obţin produse de excepţie. Extractul natural de lucernă este antipiretic (scade febra), detoxifiant foarte bun, participă la creşterea imunităţii, creşte puterea fizică dar şi pofta… de viaţă.

Prin conţinutul deosebit de Vitamina K (între 20.000 şi 60.000 UI) previne sângerările şi facilitează coagularea sângelui.

În ultima perioadă, lucerna a început să fie foarte des utilizată în întreaga lume deoarece este o sursă bogată de minerale, vitamine, amidon, glucide, proteine, pectine, tanin, saponine, amine, cumarine, triterpene, carotenoizi, purine, steroli, pigmenţi, izoflavone, etc. Planta are deci proprietăţi antihemoragice, antianemice, remineralizante. Iată de ce se spune despre lucernă că are proprietăţi terapeutice de excepţie: prin conţinutul său în vitamine, minerale şi proteine.

Sunt numeroase studii clinice prin care se dovedeşte că lucerna ameliorează tulburările digestive şi cronice (balonarea, inapetenţa, aciditatea, etc).

Studii recente arată utilitatea în tratarea ulcerului, în special a ulcerului peptic (care apare la nivelul esofagului, stomacului sau intestinului subţire). Lucerna conţine mari cantităţi de vitamina U, ca şi varza.

Extractul natural de lucernă are acţiune alcalinizantă, neutralizând aciditatea gastrică. Este laxativ, combate diareea severă, care de multe ori este cauzată chiar de lipsa vitaminei K.
Este un excelent diuretic

Rezultate deosebite s-au obţinut în tratamentul prostatitelor, dar şi în terapia cistitelor acute şi cronice. Principiile active din lucernă acţionează lent, dar eficient. De remarcat cercetările care au demonstrat că reduce pierderile excesive de sânge din timpul ciclului menstrual şi mai ales efectul antihipotiroidian.

Facilitează absorbţia şi utilizarea glucidelor, a proteinelor şi în mod deosebit a calciului (de aceea dă rezultate în osteoporoză). Interesante sunt rezultatele prin care s-a dovedit eficacitatea extractului de lucernă în tratamentul micozelor. Totodată, încetineşte procesul de îmbătrânire prin respectarea programului apoptic celular.

Asigură un somn odihnitor

Dacă avem în vedere că lucerna se remarcă printr-o compoziţie ridicară în componenţi nutritivi, dar care variază cu vârsta, a fost necesar un studiu îndelungat (cca 4 ani) pentru a se găsi timpul optim de recoltare. Conţinutul în proteină din extractul uscat de frunze verzi poate ajunge până la 47%. Digestibilitatea proteinelor din lucernă este de 75-80%, proteina de lucernă fiind bogată în lizină şi triptofan.

În Orientul mijlociu, de secole se foloseşte pentru tratarea stărilor de extenuare fizică şi psihică, pentru stoparea îmbătrânirii.

Chinezii excelează în tratamentul afecţiunilor digestive, în special a ulcerelor.

Numele de Alfalfa provine din limba arabă „Al – fac – facah” care înseamnă PĂRINTELE TUTUROR PLANTELOR.

De altfel, Spirulina măreşte şi capacitatea antioxidativă (distrugerea radicalilor liberi), ceea ce conferă produsului finit (Complex Alfalfa) proprietăţi de stimulare a sistemului imunitar.

Asocierea cu spirulina a avut ca scop

• uniformizarea nivelului de aminoacizi esenţiali (în lucernă doi dintre cei opt fiind în cantitate mică)
• asocierea cu omega 3 – omega 6 din spirulină
• atât spirulina cât şi alfalfa sunt cele mai bune surse de vitamina B12 din regnul vegetal (singurele cu biodisponibilitate).

Asocierea cu topinambur

A fost făcută pentru a da posibilitatea refacerii florei intestinale, dar şi creşterea biodisponibilităţii şi înlăturarea efectelor negative ale unor enzime digestive din alte plante (prin prezenţa inulinei).

Asocierea cu lemnul dulce

Are în vedere capacitatea antiinflamatoare pornind de la abcesele bucale până la inflamaţiile mucoasei gastrice, dar şi ca mucosolvent şi pentru tuse. La aceasta se adaugă faptul că lemnul dulce este de 100 de ori mai dulce decât zahărul, dar are rol şi de potenţiator de aromă.

Cantitatea de 100 mg/capsulă de lemn dulce nu are efectul descris de unii autori, de a creşte tensiunea. Aceasta se întâmplă când se fac sucuri cu concentraţii mari.

Produsul astfel obţinut, prin asocierea: lucernă, spirulină, topinambur şi lemn dulce are în componenţă următoarele:
 • toţi carotenoizii (α, β, δ) inclusiv luteină
 • saponine triterpenoide
 • izoflavonoizi
 • triterpene
 • clorofile, acizi organici şi aminoacizi liberi
 • microelemente: cupru, fier, zinc, molibden, siliciu, seleniu, calciu, potasiu, magneziu, sodiu
 • vitamine: A, B1, B3, B5, B6, B9 (folic), B12, C, D, E, K
 • enzime digestive: amilază, catalază, dar şi coagulază, invertază şi peroxidază.

ACŢIUNILE PRODUSULUI COMPLEX ALFALFA

 • sursă nutritivă de excepţie (absolut toţi cei 23 aminoacizi necesari organizmului uman, din care 8 esenţiali) prin cantitatea de proteină de 52%.
 • una din cele mai bune surse de vitamina K, ceea ce creşte viteza de coagulare a sângelui.
 • existenţa siliciului (legat de fosfor) duce la asimilarea calciului în fosfosilicaţi de calciu şi scade posibilitatea apariţiei osteoporozei detoxifiant, hepatoprotector, hepatoregenerator şi antialergic
 • tonic al sistemului nervos, tonic hepatic, tonic renal, tonic cardiac, tonic sexual, tonic muscular
 • alcalinizant şi antianemic
 • revitaminizant, nutritiv şi remineralizant una din cele mai bune surse de β-caroten (în avitaminozele A)
 • sedativ, calmant
 • diuretic, antiinflamator al căilor urinare
 • laxativ uşor
 • anticolesteroleminat şi antisclerotic
 • antiartritic, analgezic, ameliorează durerile şi rigiditatea articulaţiilor
 • acţiune estrogen-like; previne simpotomele caracteristice menopauzei prin fitohormonii pe care îi conţine
 • acţiune carcinogenă (în special de prevenire)
 • antifungic, antibacterian, mai ales pe germenii gram-negativi (cele mai multe studii s-au efectuat pe Salmonella)
 • antipiretic
 • reglează funcţia hipofizei
 • conţine saponine cu rol adaptogen, previne şi stopează procesul de îmbătrânire.
Continut 30 capsule TestoMix
 • 30 capsule ZMA
 • 30 capsule BeeCocktail
 • 30 tablete Alfalfa

Mod de folosire: cate 1 capsula din fiecare tip 1 data pe zi

Stoc epuizat
Cod Produs: C697 Ai nevoie de ajutor? 0771311815
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Balkan Pharma Pregnolone. Acesta este un produs revolutionar pe piata suplimentelor care sunt destinate maririi secretiei de hormoni steroizi masculini.
Datorita retetei unice se diferentiaza de celelalte produse similare existente pe piata. Formula inovatoare contine urmatoarele componente:

Balkan Pharmaceuticals Pregnolone

TestoMix

Ashwagandha

Cu un rol important în medicina tradiţională indiană (ayurveda) şi multiple întrebuinţări, planta Ashwagandha este în primul rând un tonic pentru minte care, datorită proprietăţilor sale antidepresive şi antistres, ajută la îmbunătăţirea şi menţinerea sănătăţii mintale.
Capacitatea pe care o are în calmarea sistemului nervos şi faptul că susţine funcţionarea normală a acestuia sunt aspecte ce recomandă planta în tratarea migrenelor, eliberarea de stres, combaterea epuizării nervoase, a dificultăţilor de concentrare şi nu în ultimul rând, prevenirea unor boli degenerative ale creierului. Alzheimer-ul şi boala Parkinson pot fi preîntâmpinate cu Ashwagandha întrucât planta are abilităţi foarte bune în stimularea producţiei de celule nervoase şi protejarea creierului de efectele dăunătoare ale mediului.

Studiile stiintifice au aratat ca ashwagandha are proprietati antiinflamatorii, antioxidante, detoxifiante, anti-cancerigene si antistres, ce reduc durerea si este de real ajutor in cazul insomniilor. De asemenea s-a demonstrat ca ashwagandha remediaza problemele muscolo-scheletice, cum este artrita sau reumatismul. De asemenea, planta are efect tonic in ceea ce priveste stimularea energiei – inbunatateste forta musculara, promoveaza vitalitatea, cresterea longevitatii si imbunatatirea vitalitatii si bunastarii organismului.

Avand proprietati antiinflamatorii, antistres si antioxidante, ashwagandha este indicata in cazul afectiunilor cardiovasculare. Aceasta intareste muschii inimii si contribuie la diminuarea nivelului de colesterol din sange, datorita proprietatilor hipolipemiante. Se recomanda de asemenea in diabet zaharat, deoarece poate reduce nivelul zaharului din sange, mai ales in perioadele de post.
Actiuni: previne imbatranirea, reduce hipertensiunea, reduce colesterolul, fortifica structurile nervoase, scade timpul de vindecare a ranilor, imbunatateste concentrarea si abilitatea mintala, creste calitatea spermei, tonic hepatic, creste rezistenta si forta fizica, oboseala cronica, deshidratare, displazie fibroasă (oase slabe), reumatism, tensiune si atrofiere musculara, dinti slabi, impotenta, imbatranire prematura, debilitate, senilitate, constipatie, pierderea memoriei, extenuare nervoasa, tulburari neurodegenerative, spermatoree, artrita, inflamatii, hipertensiune, ulcer.

MACCA (Lepidium meyenii)

MACCA este o plantă recomandată pentru normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei şi îmbunătăţirea vitalităţii organismului.

Numită şi „Ginseng-peruvian”, MACCA este o plantă anuală cultivată în ţinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud. Rădăcina de MACCA seamănă cu ridichea şi reprezintă pentru localnici un aliment important cu faimoase calităţi nutritive, în statul Peru fiind cunoscută şi utilizată de peste 2000 de ani.

În medicina tradiţională maca era utilizată pentru creşterea libidoului la ambele sexe, îmbunătăţirea funcţiei erectile, creşterea fertilităţii şi apetitului sexual, mărirea vitalităţii şi eliminarea stărilor de oboseală şi epuizare.

Conţinut ridicat de proteine şi aminoacizi

Planta are un conţinut ridicat de: proteine, aminoacizi (arginină, histidină, fenilalanină, treonină şi tirozină), glucosinolaţi (glucotropaeolin, m- şi p-metoxiglucotropaeolin), alcaloizi imidazolici (lepidilinele A şi B), flavonoide, antociani, isopteropodin, carbolină, saponine, steroli (sitosterol, stigmasterol), taninuri, acizi graşi nesaturaţi, vitamine (B1, B12, C, E şi K), oligoelemente (Ca, Fe, Mg, K, P, Zn) şi ulei esenţial.

Actiuni: Stimulează funcţia sexuală, creşte libidoul, creşte spermatogeneza şi fertilitatea, îmbunătăţeşte funcţia erectilă, amplifică ovulaţia şi apetitul sexual, revitalizant, regenerant, adaptogen. Contribuie la: amplificarea capacităţii de adaptare a organismului la stresul cotidian; normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei; mărirea libidoului; îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului; reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj; îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului.

YTE (extract de embrion de ou)

Numeroase studii au confirmat YTE oferă o multitudine de beneficii potentiale de sanatate, inclusiv stimulează funcţia sexuală si creşte libidoul, o creștere remarcabilă energie și rezistență, un impuls in forta musculara pentru sportivi, și sentimentul de bunăstare.

Energie suplimentară și rezistență

YTE folosit ca energie suplimentară și rezistență este ideal pentru persoanele care se confruntă atât cu provocări fizice și mentale de zi cu zi. YTE va ajuta să obțineți mai mult efect al activității fizice, inclusiv o recuperare mai rapida dupa munca grea. YTE, de asemenea, îmbunătățeste nivelul de energie și crește rezistența, ambele imperative deosebit de importante pentru gestionarea generală a vârstei.

Floarea pasiunii

Crisina este un bioflavonoid extras din Floarea pasiunii (Passiflora caerulea). Este, de asemenea, găsit în mușețel. Crisina este disponibil ca un supliment pentru culturism și este comercializat ca un nutrient, care poate ridica nivelul de hormoni steroizi masculini.

Este bine cunoscut faptul că transformarea hormonilor steroizi masculini în estrogeni poate provoca dezvoltarea țesutului mamar la bărbați (ginecomastie). Această problema apare mai ales în cazul în care se folosesc steroizi anabolizanți. Prin urmare, ar trebui să fie consumati compusi anti-estrogeni.

Crisina este un compus anti-estrogen cu urmatoarele proprietati:

Imbunatateste echilibrul hormonal masculin – echilibreaza raportul hormoni steroizi masculini/estrogen prin sustinerea unui nivel normal de hormoni steroizi masculini, ajuta la reducerea actiunii enzimei aromataza care catalizeaza conversia hormonilor steroizi masculini in estrogeni reduce proteina DAX-1, ce reduce sinteza de hormoni steroizi masculini determina cresterea libidoului imbunatateste calitatea lichidului seminal.

Saw Palmetto

Extractul de Saw Palmetto are constituenți activi care ajută la prevenirea conversiei hormonilor steroizi masculini in dihidrotestosteron (DHT). DHT este compus care este responsabil pentru pierderea parului, acnee și alte efecte secundare nedorite ale utilizarii intense de steroizi. Pe scurt, mai puțin DHT in organism inseamna mai multi hormoni steroizi masculini, fara efecte secundare.

Saw Palmetto are efect anti-estrogenic.

Bee Cocktail

Este un produs obţinut tot din larve de trântori aflate în ziua a 7-a de dezvoltare, dar care este obţinut printr-o tehnologie net superioară, deoarece păstrează intacte proprietăţile celulelor larvare: enzimele (la vremea aceea nu se ştia de suprapunerea lor cu enzilele umane). S-a reuşit pastrarea acestor proprietăţi într-o capsulă gelatinoasă în care sunt toţi parametrii din alveola albinei (pH, antioxidanţi, substanţe antibacteriene şi respectiv stabilitate în timp – peste 2 ani).

Studiile clinice au confirmat de-a lungul timpului de ce este în stare acest produs, mai ales în forma perfect naturală.

În compoziţia produsului Bee Cocktail – capsule moi – Balkan Pharmaceuticals a folosit în afară de larva propriu-zisă şi ulei de cătină – produs original obţinut printr-un procedeu ce menţine toate enzimele necesare – ulei de in şi biomasă de spirulina.

Uleiul de cătină conţine, în principal caroteni, vitaminele D, E, K, F, deci toate vitaminele liposolubile, produşi polifenolici cu activitate puternic antiinflamatoare, lecitine sub formă uşor asimilabilă, acizi graşi nesaturaţi, în special acidul γ-linolic, precursor al prostaglandinelor. El este un tonifiant general, vitaminizant, antianemic, protector coronarian, antiaterosclerotic, îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului şi asigură troficitatea celulei hepatice.

Seminţele de in conţin ulei sicativ (37 – 43%) cu indice de iod 168 – 192, substanţe extractive neazotate (22%), celuloză (5,5 – 8,8%), substanţe minerale (3,5 – 3,8%). Uleiul din seminţe de in conţine de 2 ori mai mulţi acizi graşi omega 3 decât uleiul de peşte şi un amestec de acizi esenţiali omega 3 şi omega 9. Aceştia au un rol important în refacerea celulară, fiind utili în diverse afecţiuni.

Uleiul din seminţe de in conţine lecitină, lignani, care au proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiparazitare, antitumorale. Are acţiune antiinflamatoare, cardioprotectoare şi de reducere a grăsimii din sânge. Este indicat în afecţiuni bacteriene, în afecţiuni cardiace, în reducerea colesterolului „rău” din organism, precum şi în tulburările de tranzit intestinal. Proteina din uleiul din seminţe de in este uşor digerabilă şi conţine toţi aminoacizii necesari organismului.

Biomasa de spirulină

Biomasa de spirulină este un aliment uman sau animal care provine de la două specii de cianobacterii: Arthrospira platensis şi Arthrospira maxima. Arthrospira este cultivată în toată lumea, fiind utilizată ca supliment alimentar complex sub formă de comprimate, capsule sau pulbere.

Aceste două specii „maxima” şi „platensis” au fost odată clasificate în genul „Spirulină”. În momentul de faţă se ştie că ele sunt de fapt „Arthrospira”. Totuşi, pentru a nu se crea confuzii şi din motive istorice, se utilizează vechiul termen de „Spirulină”. Arthrospira este o cianobacterie filamentoasă sub forma unei spirale deschise spre stânga. Ea trăieşte în lacurile tropicale şi subtropicale cu pH crescut şi concentraţii ridicate de carbonat şi bicarbonat.

Arthrospira platensis se găseşte în Africa, Asia şi America de Sud. Spirulina a fost o sursă de hrană sub formă de turte pentru populaţia aztecă, încă din secolul al XVI-lea.

De asemenea, a fost utilizată de populaţia africană care locuia în jurul lacului Ciad, încă din secolul IX, fiind folosită şi comercializată sub formă de pulbere uscată înglobată în turte chiar şi în zilele noastre.

Spirulina este o combinaţie de substanţe fără preţ pentru organismul uman, unele dintre ele sunt extrem de rare şi nu sunt practic întâlnite în hrana vegetală.

Spirulina este foarte bogată în proteine: 100 g spirulină conţin 60 – 70 g proteine (de 3 ori mai mult decât în carnea de porc, de 2 ori mai mult decât în carnea de vită, peşte şi de 1,5 ori mai mult decât în boabele de soia). În plus, toate proteinele din spirulină sunt asimilate foarte uşor de organismul uman, până la 65 – 80%, deoarece conţin 18 aminoacizi necesari omului, dintre care 8 esenţiali, care spre deosebire de ceilalţi, aceştia 8 nu pot fi sintetizaţi de organismul uman şi trebuie obţinuţi din hrana zilnică.

De asemenea, în spirulină se găsesc foarte multe micro- şi macroelemente, inclusiv fer, calciu, sodiu, zinc, fosfor, seleniu, magneziu, mangan, potasiu, vitaminele B, C, E şi A în forma lor naturală, fitonutrienţi (clorofilă necesară detoxifierii organismului, ficocianina care stimulează sistemul imunitar, stagnează dezvoltarea celulelor cancerigene, β – caroten, acid γ – linoleic care aparţine gamei acizilor graşi polinesaturaţi tip Omega 6), fermenţi si alte substanţe active. Toţi ingredienţii sunt în corelaţie optimă, echilibrată, luând în consideraţie necesităţile organismului uman.

Astfel, după conţinutul în substanţe nutritive, 1 g de spirulină este echivalent cu 1 kg de legume.

Spirulina se asimilează foarte bine, normalizează microflora intestinală, curăţă intens organismul, având ca rezultat micşorarea conţinutului toxic rezultat din schimbul de substanţe în articulaţii, muşchi, limfă, care intoxică nu numai diferite organe, ci şi creierul. În concluzie, se poate afirma că spirulina este darul naturii pentru o sănătate optimă.

Extractul total din larve de trântor

Extractul total din larve de trântor este o substanţă biologic activă provenită din economia stupului, rezultat din operaţiunea de omogenizare prin triturare şi filtrare a larvelor de trântor, recoltate într-un anumit stadiu larvar. Recoltarea se face cu o zi înainte de căpăcirea celulelor, respectiv în a 10-a zi de la depunerea oului sau în a 7-a zi de stadiu larvar pentru larvele de trântor.

Pentru valorificarea comercială eficientă, ca şi din raţiuni şi considerente strict apicole, se urmăreşte numai produsul obţinut din celulele fagurilor conţinând larve de trântor, hrănite în mod diferenţiat de albinele doici în stadiul lor larvar. În hrana larvară se găseşte aportul mierii, al polenului, al păsturii, al propolisului şi al secreţiilor glandulare ale albinelor doici. În ziua a 7-a de stadiu larvar – când are loc recoltarea – larva de trântor are o greutate de 250 – 300 mg.

În hemolimfă se mai află, pe lângă constituienţi minerali şi organici şi monozaharide, proteine, aminoacizi, acizi nucleici, substanţe bactericide, precum şi rezerva de apă, element indispensabil în procesul de dezvoltare şi vieţuire.

Compoziţia chimică a extractului de larve de trântor
 • Constă din săruri minerale (calciu 14 mg%, magneziu 2 mg%, fosfor 199 mg%, fer 3,23 mg%, cupru 1,1 mg%, mangan 4,49 mg%, zinc 5,54 mg%, sodiu 38 mg%, potasiu 0,5 mg%),
 • vitamine (vitamina A 0,54 UI/g, betacaroten – provitamina A 0,426 mg%, xantofila 0,297 mg% – vitamina B6 0,739 mg%, vitamina PP 15,9 mg%, colină 442,8 mg%, vitamina B1 sub limita de dozare),
 • aminoacizi (lizină 0,75 g%, histidină 0,33 g%, arginină 0,5 g%, acid aspargic 1,5 g%, tronină 0,41 g%, serină 0,46 g%, glicină 0,84 g%, alanină 0,66 g%, valină 0,68 g%, metionină 0,31 g%, izoleucină 0,56 g%, leucină 0,95%, tirozină 0,45%, fenilalanină 0,46 g%) adică un total de 11,4 g% aminoacizi.

Datorită acestei compoziţii complexe, extractul de larve de trântor este indicat în debilitate fizică generală, astenii, stări de denutriţie, convalescenţă postoperatorie, pubertate întârziată, astenie sexuală, surmenaj fizic şi intelectual, în îmbătrânirea prematură şi exagerată, precum şi în stări care necesită tonice şi trofice generale, benefice organismului.

Asocierea acestor produse, recunoscute ca suplimente nutriţionale, a avut drept scop realizarea unui alt supliment nutritiv cu eficienţă crescută, care îşi potenţează unul altuia proprietăţile şi asigură completarea şi normalizarea dietelor dezechilibrate şi corectează deficienţele care apar odată cu vârsta (peste 30 – 35 ani) şi special cele legate de sistemul imunitar, echilibrul hormonal şi autoreglajul emoţional, creier, sistemul neuro – vegetativ, rezistenţa organismului.

Produsul Bee Cocktail exercită proprietăţi biotrofice, energizante, vitalizante, tonifiante şi vitaminizante, psihotonice, antioxidante, benefice pentru toate vârstele.

Menţine sănătatea ţesuturilor, influenţează pozitiv procesele de regenerare tisulară, stimulează şi normalizează schimburile de substanţe la nivel celular, restabileşte şi echilibrează funcţiile metabolice ale unor ţesuturi şi organe sau în disfuncţii provocate de diverse stări inflamatorii ale acestora.

Optimizează funcţia sexuală, îmbunătăţeşte fertilitatea mai ales în cazul bărbaţilor prin stimularea spermatogenezei, intervine pozitiv în dinamica sexuală. Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi de memorare, mărind performanţele cognitive în perioadele de efort intelectual intens. Este eficient în condiţii de suprasolicitare fizică intensă, stres, pentru înlăturarea stărilor de oboseală, de astenie la vârstnici, convalescenţă, de depresie mentală şi emoţională.

ZMA

Un studiu efectuat la Western Washington University la care au participat jucători de fotbal de la NCAA, care au fost pusi, în fiecare noapte – în timpul unui program de formare de primăvară, cu o durata de opt săptămâni, sa consume ZMA sau un placebo.

Ei au raportat că sportivii care au luat suplimentul ZMA au avut o crestere de 30 de procente a nivelului de hormoni steroizi masculini, si o crestere de aproximativ 5 la suta in nivelurile de insulina-like growth factor 1 (IGF-1). Cei care au luat un placebo au avut o scădere de 10 la suta in nivelurile de hormoni steroizi masculini și o scădere mai mare de 20 la suta in nivelurile de IGF-1.

În plus față de îmbunătățiri în nivelul hormonilor anabolici, sportivii care au consumat ZMA, au avut câștiguri semnificativ mai mari în tărie și putere, și au obținut o calitate mai bună de somn, decat grupul care a consumat un placebo. Si alte câteva studii au constatat, de asemenea, ca zinc și magneziu oferă proprietăți anabolice puternice.

O calitate mai bună a somnului ajută la recuperarea musculara de la antrenamente dure.

Un alt studiu din anul 2007, de la Selcuk University (Konya, Turcia), a raportat că in patru săptămâni de administrare a suplimentelor de zinc la bărbați a crescut nivelul de hormoni steroizi masculini în repaus și după exercițiu. Aceiași cercetatorii au gasit rezultate similare pentru suplimentarea cu zinc asupra nivelurilor de hormoni steroizi masculini intr-un studiu anterior cu wrestleri competitivi. Cercetătorii de USDA au raportat ca oprirea administrarii de zinc a scazut rezistenta musculara la subiectii.

Aceasta înseamnă că menținerea nivelurilor optime de zinc este critica pentru capacitatea de a finaliza o serie de repetari cu o greutate dată.

Aceeași echipa de cercetare de la Western Universitatea Washington, care a făcut cercetarea ZMA, de asemenea, a descoperit într-un studiu anterior că atunci când subiecții au suplimentat cu magneziu dieta zilnica – program de formare piciore de 7 săptămâni – puterea a crescut cu 20 la suta mai mult decat cei care au luat un placebo.

Cercetatorii germani au descoperit ca triatletii au luat un supliment de magneziu timp de patru saptamani mentinut nivelurile de cortizol sănătoși în repaus și după un triatlon, comparativ cu sportivii au luat un placebo. Și, de asemenea, cercetatorii brazilieni au raportat faptul ca subiectii suplimentarea cu zinc menținut echilibrul cortizol sănătos.

ZMA poate stimula, de asemenea nivelurile hormonului de creștere (GH), chiar dacă în mod indirect.

ZMA îmbunătățește calitatea somnului datorită capacității magneziului de a normaliza și extinde etapa 3 și etapa 4 de somn cu unde lente.

ALFALFA

Cu extractul obţinut din frunzele de lucernă culese la o anumită vârstă se obţin produse de excepţie. Extractul natural de lucernă este antipiretic (scade febra), detoxifiant foarte bun, participă la creşterea imunităţii, creşte puterea fizică dar şi pofta… de viaţă.

Prin conţinutul deosebit de Vitamina K (între 20.000 şi 60.000 UI) previne sângerările şi facilitează coagularea sângelui.

În ultima perioadă, lucerna a început să fie foarte des utilizată în întreaga lume deoarece este o sursă bogată de minerale, vitamine, amidon, glucide, proteine, pectine, tanin, saponine, amine, cumarine, triterpene, carotenoizi, purine, steroli, pigmenţi, izoflavone, etc. Planta are deci proprietăţi antihemoragice, antianemice, remineralizante. Iată de ce se spune despre lucernă că are proprietăţi terapeutice de excepţie: prin conţinutul său în vitamine, minerale şi proteine.

Sunt numeroase studii clinice prin care se dovedeşte că lucerna ameliorează tulburările digestive şi cronice (balonarea, inapetenţa, aciditatea, etc).

Studii recente arată utilitatea în tratarea ulcerului, în special a ulcerului peptic (care apare la nivelul esofagului, stomacului sau intestinului subţire). Lucerna conţine mari cantităţi de vitamina U, ca şi varza.

Extractul natural de lucernă are acţiune alcalinizantă, neutralizând aciditatea gastrică. Este laxativ, combate diareea severă, care de multe ori este cauzată chiar de lipsa vitaminei K.
Este un excelent diuretic

Rezultate deosebite s-au obţinut în tratamentul prostatitelor, dar şi în terapia cistitelor acute şi cronice. Principiile active din lucernă acţionează lent, dar eficient. De remarcat cercetările care au demonstrat că reduce pierderile excesive de sânge din timpul ciclului menstrual şi mai ales efectul antihipotiroidian.

Facilitează absorbţia şi utilizarea glucidelor, a proteinelor şi în mod deosebit a calciului (de aceea dă rezultate în osteoporoză). Interesante sunt rezultatele prin care s-a dovedit eficacitatea extractului de lucernă în tratamentul micozelor. Totodată, încetineşte procesul de îmbătrânire prin respectarea programului apoptic celular.

Asigură un somn odihnitor

Dacă avem în vedere că lucerna se remarcă printr-o compoziţie ridicară în componenţi nutritivi, dar care variază cu vârsta, a fost necesar un studiu îndelungat (cca 4 ani) pentru a se găsi timpul optim de recoltare. Conţinutul în proteină din extractul uscat de frunze verzi poate ajunge până la 47%. Digestibilitatea proteinelor din lucernă este de 75-80%, proteina de lucernă fiind bogată în lizină şi triptofan.

În Orientul mijlociu, de secole se foloseşte pentru tratarea stărilor de extenuare fizică şi psihică, pentru stoparea îmbătrânirii.

Chinezii excelează în tratamentul afecţiunilor digestive, în special a ulcerelor.

Numele de Alfalfa provine din limba arabă „Al – fac – facah” care înseamnă PĂRINTELE TUTUROR PLANTELOR.

De altfel, Spirulina măreşte şi capacitatea antioxidativă (distrugerea radicalilor liberi), ceea ce conferă produsului finit (Complex Alfalfa) proprietăţi de stimulare a sistemului imunitar.

Asocierea cu spirulina a avut ca scop

• uniformizarea nivelului de aminoacizi esenţiali (în lucernă doi dintre cei opt fiind în cantitate mică)
• asocierea cu omega 3 – omega 6 din spirulină
• atât spirulina cât şi alfalfa sunt cele mai bune surse de vitamina B12 din regnul vegetal (singurele cu biodisponibilitate).

Asocierea cu topinambur

A fost făcută pentru a da posibilitatea refacerii florei intestinale, dar şi creşterea biodisponibilităţii şi înlăturarea efectelor negative ale unor enzime digestive din alte plante (prin prezenţa inulinei).

Asocierea cu lemnul dulce

Are în vedere capacitatea antiinflamatoare pornind de la abcesele bucale până la inflamaţiile mucoasei gastrice, dar şi ca mucosolvent şi pentru tuse. La aceasta se adaugă faptul că lemnul dulce este de 100 de ori mai dulce decât zahărul, dar are rol şi de potenţiator de aromă.

Cantitatea de 100 mg/capsulă de lemn dulce nu are efectul descris de unii autori, de a creşte tensiunea. Aceasta se întâmplă când se fac sucuri cu concentraţii mari.

Produsul astfel obţinut, prin asocierea: lucernă, spirulină, topinambur şi lemn dulce are în componenţă următoarele:
 • toţi carotenoizii (α, β, δ) inclusiv luteină
 • saponine triterpenoide
 • izoflavonoizi
 • triterpene
 • clorofile, acizi organici şi aminoacizi liberi
 • microelemente: cupru, fier, zinc, molibden, siliciu, seleniu, calciu, potasiu, magneziu, sodiu
 • vitamine: A, B1, B3, B5, B6, B9 (folic), B12, C, D, E, K
 • enzime digestive: amilază, catalază, dar şi coagulază, invertază şi peroxidază.

ACŢIUNILE PRODUSULUI COMPLEX ALFALFA

 • sursă nutritivă de excepţie (absolut toţi cei 23 aminoacizi necesari organizmului uman, din care 8 esenţiali) prin cantitatea de proteină de 52%.
 • una din cele mai bune surse de vitamina K, ceea ce creşte viteza de coagulare a sângelui.
 • existenţa siliciului (legat de fosfor) duce la asimilarea calciului în fosfosilicaţi de calciu şi scade posibilitatea apariţiei osteoporozei detoxifiant, hepatoprotector, hepatoregenerator şi antialergic
 • tonic al sistemului nervos, tonic hepatic, tonic renal, tonic cardiac, tonic sexual, tonic muscular
 • alcalinizant şi antianemic
 • revitaminizant, nutritiv şi remineralizant una din cele mai bune surse de β-caroten (în avitaminozele A)
 • sedativ, calmant
 • diuretic, antiinflamator al căilor urinare
 • laxativ uşor
 • anticolesteroleminat şi antisclerotic
 • antiartritic, analgezic, ameliorează durerile şi rigiditatea articulaţiilor
 • acţiune estrogen-like; previne simpotomele caracteristice menopauzei prin fitohormonii pe care îi conţine
 • acţiune carcinogenă (în special de prevenire)
 • antifungic, antibacterian, mai ales pe germenii gram-negativi (cele mai multe studii s-au efectuat pe Salmonella)
 • antipiretic
 • reglează funcţia hipofizei
 • conţine saponine cu rol adaptogen, previne şi stopează procesul de îmbătrânire.
Continut 30 capsule TestoMix
 • 30 capsule ZMA
 • 30 capsule BeeCocktail
 • 30 tablete Alfalfa

Mod de folosire: cate 1 capsula din fiecare tip 1 data pe zi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!