Transport GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei

DY NUTRITION Metabolic Mass Gainer 6000g, Cutie

285,00 RON

Proteina din zer este derivată din lapte. Mai precis, zerul este un produs secundar al procesului de fabricare a produselor lactate. Zerul este esențial datorită conținutului ridicat de proteine. Proteinele sunt elementele fundamentale ale tuturor celulelor din corpul uman. La rândul lor, proteinele sunt formate din aminoacizi. Unii aminoacizi sunt produși de celulele corpului, în timp ce altele sunt furnizate de alimentele pe care le consumați. Cei pe care trebuie să-i obțineți din alimente sunt denumiți aminoacizi esențiali.

Proteinele care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali sunt cele mai bune, iar proteina din zer este încărcată cu acestea, este naturală bogată în aminoacizi, zerul crescând producția de proteine ​​noi în mușchi. Mai mult, proteinele de înaltă calitate din zer au o rată bună de biodisponibilitate, ceea ce înseamnă că sunt digerate rapid și folosite în mod adecvat de către organism, în special după exerciții fizice. Suplimentarea cu proteine ​​din zer îmbunătățește recuperarea și producția țesutului muscular. În forma sa concentrată, proteina din zer își păstrează toate proprietățile.

De nenumărate ori, studiile au arătat că administrarea suplimentelor de proteine din zer a dus la îmbunătățirea masei musculare și a forței. Importanța proteinei din zer pentru persoanele active din punct de vedere fizic nu poate fi subestimată.

Mai jos avem o descriere a principalelor ingrediente ale acestui supliment pentru creșterea masei musculare:

Creatina monohidrată a fost folosită și studiată de decenii. Este eficientă pentru creștere musculară pe termen scurt și pe termen lung. Creatina oferă mușchilor tăi abilitatea de a produce energie în timpul ridicărilor dificile sau a exercițiilor de intensitate crescută. Mai mult decât atât, creatina joacă un rol important în semnalurile celulare, ceea ce înseamnă o conexiune mai bună între minte și mușchi. Ajută în repararea și creșterea țesutului muscular. Studiile au arătat că reduce descompunerea proteinelor, însemnând că mai multe proteine sunt folosite să repare țesutul muscular după exercițiile fizice. Creatina te face să îți crești numărul de repetări cu fiecare sesiune de antrenament, ceea ce reprezintă un factor cheie în creșterea musculară de lungă durată. Creatina crește hidratarea celulară pentru pompări musculare mai bune, care în schimb ajută mușchii tăi să pară mai plini. 


 

L-glutamina este unul dintre cele mai abundente tipuri de aminoacizi esențiali prezenți în fluxul sanguin. Unul dintre rolurile primare al L-Glutaminei este să scadă nivelurile mari de amoniac. 

Aceasta înseamnă că organismul se poate recupera mai repede după exerciții fizice, reducând astfel oboseala după antrenament. Studiile au arătat că acest amino acid ajută creșterea musculară și previne catabolismul muscular, mai ales după o sesiune intensă de antrenament. Prevenind tendința corpului de a folosi propriile țesuturi în schimbul energiei, L-Glutamina stimulează metabolismul să își folosească rezervele de grăsime în schimbul energiei. 

 

BCAA 2:1:1 Complex - Majoritatea amino acizilor sunt creați natural de către corpul uman, punând stres pe țesutul muscular, ca și alergarea, cyclingul, înotul, exercițiile fizice, și antrenamentul cu greutăți consumă rezerva de Amino Acizi și instigă corpul să intre în stare catabolică. 

 

L-leucina este un amino acid esențial, găsit de obicei în alimente precum ouăle, peștele și carnea de pui. L-Leucina are capacitatea de a mări producția de hormoni de creștere, contribuind în același timp la creșterea nivelului de rezistență fizică.

 

L-isoleucina este un amino acid esențial care funcționează ca un catalizator pentru sinteza proteică. Poate stimula producția proceselor anabolice prin tot corpul, ajutând în dezvoltarea hormonilor specifici precum cei de creștere sau testosteronul. 

 

L-valina este un amino acid esențial care funcționează ca o rezervă de combustibil pentru celulele umane. Lipsa de L-Valină într-o dietă duce la un deficit în creșterea țesutului muscular, chiar și după antrenament. 

 

L-arginina este un tip important de amino acizi deoarece joacă un rol crucial în producția proteică. Corpul uman are abilitatea de a produce L-arginină natural, dar L-arginina adițională va stimula crearea și absorbția de proteină. Ca urmare, un aport mai mare de L-arginină vă va ajuta în dezvoltarea masei musculare fără grăsime. În afară de beneficiile proteinelor, L-arginina a fost demonstrată prin studii medicale că reduce tensiunea arterială în tot corpul, îmbunătățind în același timp circulația sângelui. 
 

Alfa-ketoglutaratul de calciu este un tip mineral de calciu care ajută la dezvoltarea masei musculare. Poate preveni catabolismul protejând mușchiul de a fi utilizat ca sursă de energie, îmbunătățind în același timp fluxul sanguin în tot sistemul circulator. Studiile au arătat că alfa-ketoglutaratul de calciu poate îmbunătăți timpul de vindecare și recuperare după exerciții de intensitate ridicată.

 

L-lizina este un aminoacid esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor pentru dezvoltarea țesutului muscular după exerciții fizice. În timp ce ajută la absorbția proteinelor, L-lizina ajută la transportul grăsimilor peste celule pentru a fi arse pentru energie. În afară de alți aminoacizi esențiali, L-lizina ajută la formarea colagenului, un tip de proteină care ajută la dezvoltarea și repararea articulațiilor și a țesutului conjunctiv.

 

L-citrulină DL-malat (2:1) este un amino acid non-esențial fiind foarte rar în dieta zilnică a oamenilor, dar joacă un rol cheie în multe procese biologice. Prin suplimentație, este folosit să trateze slăbiciunea musculară și oboseala, simultan îmbunătățind funcțiile cognitive. 

 

L-metionina este un antioxidant, care protejează corpul împotriva deteriorării țesuturilor, înlăturând nivelurile excesive de amoniac. Prin urmare, L-metionina poate stimula dezvoltarea și protecția țesuturilor musculare. 

 

Vitamina C este un puternic antioxidant care stimulează sistemul imunitar. Ajută mai ales la funcționarea mai eficientă a celulelor albe, întărind sistemul de apărare al pielii. Vitamina C sprijină producția naturală de L-carnitină în corp, sporind în continuare eforturile de pierdere a grăsimilor. Poate să scadă factorii de risc de boli de inimă, inclusiv colesterolul “rău” LDL și trigliceridele din sânge. 

 

Vitamina B6 este o vitamină necesară care ajută în procesarea zahărului, grăsimilor și a proteinelor. Sprijină corpul să ardă mai multă grăsime prin accelerarea descompunerii zahărului și a grăsimii înainte de a fi absorbită de corp. Vitamina B6 face ca proteina să fie absorbită mult mai rapid, ajutând la formarea masei musculare. 

 

Vitamina E este o vitamină importantă pe care corpul o folosește pentru funcțiile adecvate ale multor organe. Vitamina E are proprietăți antioxidante, care protejează mușchiul după exerciții fizice în același timp îmbunătățind forța musculară generală. Alt beneficiu al Vtaminei E este că oferă o creștere în energie și o îmbunătățire a exercițiilor fizice. 

 

Vitamina B5 sau acidul pantotenic este o vitamină foarte importantă pentru viața zilnică. Are abilitatea de a crea celule noi de sânge, simultan transformând alimentele în energie. Prin transformarea alimentelor în energie, Vitamina B5 previne tendința naturală a corpului de a depozita nutrienții extra ca și grăsime, îmbunătățind metabolismul. Prin crearea de celule albe noi de sânge, ajută fluxul de oxigen prin corp, oferindu-vă un impuls pentru rezistența fizică generală.

 

Vitamina D3 este o vitamină lipo-solubilă, ceea ce o face un arzător de grăsimi și uleiuri foarte eficient din organism. Vitamina D3 promovează absorbția calciului și a fosforului din alimente, fortificând mai mult oasele, stimulând în același timp forța. Deoarece Vitamina D3 face ca asimilarea de calciu să se producă mai rapid, ea previne riscul de fracturi de oase și osteoporoză. 

 

Vitamina B1, numită și altfel tiamină promovează producția de energie din carbohidrați și grăsimi, ajutând corpul în dezvoltarea de masă musculară fără grăsime fără depunerea rezervelor de grăsime. Creând energie suplimentară, Vitamin B1 sprijină sistemul nervos transportând energia extra spre anumite părți ale corpului care necesită mai multă energie, cum ar fi mușchii și creierul. 

 

Vitamina B2 ajută în absorbția proteinelor, prevenind eliminarea lor de către corp. Pe lângă alte tipuri de vitamine B, Vitamina B2 ajută în crearea și menținerea unei rezerve de energie. Această energie este creată din grăsimi și alte uleiuri. Prin urmare, masa musculară nu este afectată de catabolism, în același timp îmbunătățindu-se și sinteza proteică. 

 

Folatul(Acid Folic) cunoscut ca și Vitamina B9, are mai multe beneficii. Deficitul de acid folic poate reduce în timp cantitatea de globule roșii din sânge, ceea ce duce treptat la anemie. Principalele beneficii sunt susținerea sistemului imunitar și sistemului nervos. Prin urmare, el poate preveni demența și ajută la scăderea declinului cognitiv. 

 

Magneziul este o moleculă auxiliară care este folosită de către enzime. Magneziul ajută la transformarea alimentelor în energie, făcând procesul de depozitare de grăsime mai dificil. Totodată, magneziul ajută în crearea proteinelor din alți amino acizi.  În afară de aceasta, ajută sistemul nervos, ceea ce face mai rapidă transmiterea mesajelor prin creier și sistemul nervos, ceea ce se traduce printr-o conexiune mai bună minte-mușchi.

  

Zincul se găsește în mai multe celule din corpul uman și are rol în permiterea sistemului imunitar de a lupta cu bacteriile și virusurile. Zincul îmbunătățește digestia, așadar permite convertirea unei cantități mai mari de energie din alimente. Previne depunerea excesului de grăsime în corp. 

 

Este găsit într-o multitudine de celule din corpul uman și are rol de îmbunătățire a sistemului imunitar pentru a lupta cu virusurile și bacteriile. Mai mult, zincul are ca proprietate accelerarea timpului de regenerare al rănilor. 

 

Cromul contribuie la transferul glucozei din sange in celule, glucoza fiind principala sursă de energie de care dispunem. Cromul ajută la controlul nivelului de zahăr, contribuie la reducerea colesterolului, contribuie la reducerea riscului de obezitate, și susține la buna funcționare a capacităților cognitive. 

 

Cuprul se găsește în toate țesuturile corpului și joacă un rol cheie în producția de celule roșii și menține celulele sănătoase în același timp îmbunătățind și sistemul imunitar. 

 

L-carnitina are capacitatea de a crește producția de energie a corpului uman prin consumul rezervelor de grăsime rezultând un puternic arzător de grăsime. Înăuntrul celulelor umane, L-carnitina ajută la transportarea acizilor grași în mitocondrii, unde sunt arse pe post de energie. Pe lângă proprietățile metabolice, L-carnitina s-a arătat că îmbunătățește funcțiile neurologice ale creierului și facilitează coordonarea musculară a corpului. Din moment ce L-carnitina ajută să crească funcția mitocondrială, ea joacă un rol cheie în lupta corpului împotriva bolilor și a îmbătrânirii premature. L-carnitina L-tartrat este o carnitină mai eficientă și mai ușor de absorbit. Combate oboseala musculară și ajută în recuperarea țesuturilor în timpul exercițiilor și după. Mai mult decât atât, fortifică lupta corpului cu rezervele de grăsime, în același timp oferind un plus de energie. 

 

Acidul alfa lipoic este un acid natural, produs zilnic de corpul uman. Funcționează ca un agent de pierdere în greutate, deoarece este solubil în apă și în grăsime. Mai mult decât atât, ajută în reglarea nivelului glicemiei, îmbunătățește funcția nervilor, și conexiunea dintre minte și mușchi. 

 

CLA sau Acidul linoleic conjugat este găsit de obicei în acizii grași Omega-6, obținut natural din carne sau lactate. 

 

Extractul din boabe de cafea verde provine din boabe de cafea care nu au fost procesate și prăjite. Extractul joacă ca un regulator al metabolismului și al glicemiei. Prin urmare, excesul de zahăr din fluxul sanguin este eliminat și printr-un metabolism accelerat mai multe grăsimi și zaharuri vor fi descompuse. 

 

Extractul de frunze de cafea verde este obținut natural. Deoarece conține antioxidanți și nutrienți care au efecte puternice asupra corpului, este folosit să crească pentru a crește vigilența și a reduce colesterolul. Prin concentrația sa de 55% epigalocatechină galat, extractul de frunze de ceai verde ajută la reducerea formării de radicali liberi în organism, protejând celulele și moleculele de daune. S-a demonstrat că ceaiul verde crește arderea grăsimilor prin oxidarea grăsimilor și crește rata metabolică. Mai multe studii au arătat că ceaiul verde duce la scăderea grăsimii corporale, în special în zona abdominală - circumferința taliei și grăsimea abdominală.

 

Extractul de tribulus terrestris 

Extractul de rădăcină de Panax Ginseng îți crește concentrarea mentală și conexiunea dintre minte-mușchi prin mărirea nivelurilor de energie. Prin urmare, o să obosești mai puțin, mai ales după exerciții fizice intense, în același timp simțindu-te energizat. A fost demonstrat că extractul de rădăcină de Panax Ginseng poate ajuta la reducerea glicemiei. 
 

CÂND SE FOLOSEȘTE 

Pentru începători: beți 1 porție după fiecare sesiune de antrenament sau exercițiu fizic.

Pentru cei care se antrenează pentru masă: beți 1 porție după antrenament sau între mese, pentru a vă atinge obiectivele de masă musculară

 

Greutatea netă - 6000g

 

Dozare - 2 măsuri (150g)

 

Porții per container - 40 

 

Arome 

  • Migdale
  • Ciocolată
  • Cookies & Cream
  • Fistic
  • Căpșuni
  • Vanilie

Avertismente: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre compușii suplimentari. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată și bine echilibrată. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Aroma:
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C784-8285 Ai nevoie de ajutor? 0771311815
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Proteina din zer este derivată din lapte. Mai precis, zerul este un produs secundar al procesului de fabricare a produselor lactate. Zerul este esențial datorită conținutului ridicat de proteine. Proteinele sunt elementele fundamentale ale tuturor celulelor din corpul uman. La rândul lor, proteinele sunt formate din aminoacizi. Unii aminoacizi sunt produși de celulele corpului, în timp ce altele sunt furnizate de alimentele pe care le consumați. Cei pe care trebuie să-i obțineți din alimente sunt denumiți aminoacizi esențiali.

Proteinele care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali sunt cele mai bune, iar proteina din zer este încărcată cu acestea, este naturală bogată în aminoacizi, zerul crescând producția de proteine ​​noi în mușchi. Mai mult, proteinele de înaltă calitate din zer au o rată bună de biodisponibilitate, ceea ce înseamnă că sunt digerate rapid și folosite în mod adecvat de către organism, în special după exerciții fizice. Suplimentarea cu proteine ​​din zer îmbunătățește recuperarea și producția țesutului muscular. În forma sa concentrată, proteina din zer își păstrează toate proprietățile.

De nenumărate ori, studiile au arătat că administrarea suplimentelor de proteine din zer a dus la îmbunătățirea masei musculare și a forței. Importanța proteinei din zer pentru persoanele active din punct de vedere fizic nu poate fi subestimată.

Mai jos avem o descriere a principalelor ingrediente ale acestui supliment pentru creșterea masei musculare:

Creatina monohidrată a fost folosită și studiată de decenii. Este eficientă pentru creștere musculară pe termen scurt și pe termen lung. Creatina oferă mușchilor tăi abilitatea de a produce energie în timpul ridicărilor dificile sau a exercițiilor de intensitate crescută. Mai mult decât atât, creatina joacă un rol important în semnalurile celulare, ceea ce înseamnă o conexiune mai bună între minte și mușchi. Ajută în repararea și creșterea țesutului muscular. Studiile au arătat că reduce descompunerea proteinelor, însemnând că mai multe proteine sunt folosite să repare țesutul muscular după exercițiile fizice. Creatina te face să îți crești numărul de repetări cu fiecare sesiune de antrenament, ceea ce reprezintă un factor cheie în creșterea musculară de lungă durată. Creatina crește hidratarea celulară pentru pompări musculare mai bune, care în schimb ajută mușchii tăi să pară mai plini. 


 

L-glutamina este unul dintre cele mai abundente tipuri de aminoacizi esențiali prezenți în fluxul sanguin. Unul dintre rolurile primare al L-Glutaminei este să scadă nivelurile mari de amoniac. 

Aceasta înseamnă că organismul se poate recupera mai repede după exerciții fizice, reducând astfel oboseala după antrenament. Studiile au arătat că acest amino acid ajută creșterea musculară și previne catabolismul muscular, mai ales după o sesiune intensă de antrenament. Prevenind tendința corpului de a folosi propriile țesuturi în schimbul energiei, L-Glutamina stimulează metabolismul să își folosească rezervele de grăsime în schimbul energiei. 

 

BCAA 2:1:1 Complex - Majoritatea amino acizilor sunt creați natural de către corpul uman, punând stres pe țesutul muscular, ca și alergarea, cyclingul, înotul, exercițiile fizice, și antrenamentul cu greutăți consumă rezerva de Amino Acizi și instigă corpul să intre în stare catabolică. 

 

L-leucina este un amino acid esențial, găsit de obicei în alimente precum ouăle, peștele și carnea de pui. L-Leucina are capacitatea de a mări producția de hormoni de creștere, contribuind în același timp la creșterea nivelului de rezistență fizică.

 

L-isoleucina este un amino acid esențial care funcționează ca un catalizator pentru sinteza proteică. Poate stimula producția proceselor anabolice prin tot corpul, ajutând în dezvoltarea hormonilor specifici precum cei de creștere sau testosteronul. 

 

L-valina este un amino acid esențial care funcționează ca o rezervă de combustibil pentru celulele umane. Lipsa de L-Valină într-o dietă duce la un deficit în creșterea țesutului muscular, chiar și după antrenament. 

 

L-arginina este un tip important de amino acizi deoarece joacă un rol crucial în producția proteică. Corpul uman are abilitatea de a produce L-arginină natural, dar L-arginina adițională va stimula crearea și absorbția de proteină. Ca urmare, un aport mai mare de L-arginină vă va ajuta în dezvoltarea masei musculare fără grăsime. În afară de beneficiile proteinelor, L-arginina a fost demonstrată prin studii medicale că reduce tensiunea arterială în tot corpul, îmbunătățind în același timp circulația sângelui. 
 

Alfa-ketoglutaratul de calciu este un tip mineral de calciu care ajută la dezvoltarea masei musculare. Poate preveni catabolismul protejând mușchiul de a fi utilizat ca sursă de energie, îmbunătățind în același timp fluxul sanguin în tot sistemul circulator. Studiile au arătat că alfa-ketoglutaratul de calciu poate îmbunătăți timpul de vindecare și recuperare după exerciții de intensitate ridicată.

 

L-lizina este un aminoacid esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor pentru dezvoltarea țesutului muscular după exerciții fizice. În timp ce ajută la absorbția proteinelor, L-lizina ajută la transportul grăsimilor peste celule pentru a fi arse pentru energie. În afară de alți aminoacizi esențiali, L-lizina ajută la formarea colagenului, un tip de proteină care ajută la dezvoltarea și repararea articulațiilor și a țesutului conjunctiv.

 

L-citrulină DL-malat (2:1) este un amino acid non-esențial fiind foarte rar în dieta zilnică a oamenilor, dar joacă un rol cheie în multe procese biologice. Prin suplimentație, este folosit să trateze slăbiciunea musculară și oboseala, simultan îmbunătățind funcțiile cognitive. 

 

L-metionina este un antioxidant, care protejează corpul împotriva deteriorării țesuturilor, înlăturând nivelurile excesive de amoniac. Prin urmare, L-metionina poate stimula dezvoltarea și protecția țesuturilor musculare. 

 

Vitamina C este un puternic antioxidant care stimulează sistemul imunitar. Ajută mai ales la funcționarea mai eficientă a celulelor albe, întărind sistemul de apărare al pielii. Vitamina C sprijină producția naturală de L-carnitină în corp, sporind în continuare eforturile de pierdere a grăsimilor. Poate să scadă factorii de risc de boli de inimă, inclusiv colesterolul “rău” LDL și trigliceridele din sânge. 

 

Vitamina B6 este o vitamină necesară care ajută în procesarea zahărului, grăsimilor și a proteinelor. Sprijină corpul să ardă mai multă grăsime prin accelerarea descompunerii zahărului și a grăsimii înainte de a fi absorbită de corp. Vitamina B6 face ca proteina să fie absorbită mult mai rapid, ajutând la formarea masei musculare. 

 

Vitamina E este o vitamină importantă pe care corpul o folosește pentru funcțiile adecvate ale multor organe. Vitamina E are proprietăți antioxidante, care protejează mușchiul după exerciții fizice în același timp îmbunătățind forța musculară generală. Alt beneficiu al Vtaminei E este că oferă o creștere în energie și o îmbunătățire a exercițiilor fizice. 

 

Vitamina B5 sau acidul pantotenic este o vitamină foarte importantă pentru viața zilnică. Are abilitatea de a crea celule noi de sânge, simultan transformând alimentele în energie. Prin transformarea alimentelor în energie, Vitamina B5 previne tendința naturală a corpului de a depozita nutrienții extra ca și grăsime, îmbunătățind metabolismul. Prin crearea de celule albe noi de sânge, ajută fluxul de oxigen prin corp, oferindu-vă un impuls pentru rezistența fizică generală.

 

Vitamina D3 este o vitamină lipo-solubilă, ceea ce o face un arzător de grăsimi și uleiuri foarte eficient din organism. Vitamina D3 promovează absorbția calciului și a fosforului din alimente, fortificând mai mult oasele, stimulând în același timp forța. Deoarece Vitamina D3 face ca asimilarea de calciu să se producă mai rapid, ea previne riscul de fracturi de oase și osteoporoză. 

 

Vitamina B1, numită și altfel tiamină promovează producția de energie din carbohidrați și grăsimi, ajutând corpul în dezvoltarea de masă musculară fără grăsime fără depunerea rezervelor de grăsime. Creând energie suplimentară, Vitamin B1 sprijină sistemul nervos transportând energia extra spre anumite părți ale corpului care necesită mai multă energie, cum ar fi mușchii și creierul. 

 

Vitamina B2 ajută în absorbția proteinelor, prevenind eliminarea lor de către corp. Pe lângă alte tipuri de vitamine B, Vitamina B2 ajută în crearea și menținerea unei rezerve de energie. Această energie este creată din grăsimi și alte uleiuri. Prin urmare, masa musculară nu este afectată de catabolism, în același timp îmbunătățindu-se și sinteza proteică. 

 

Folatul(Acid Folic) cunoscut ca și Vitamina B9, are mai multe beneficii. Deficitul de acid folic poate reduce în timp cantitatea de globule roșii din sânge, ceea ce duce treptat la anemie. Principalele beneficii sunt susținerea sistemului imunitar și sistemului nervos. Prin urmare, el poate preveni demența și ajută la scăderea declinului cognitiv. 

 

Magneziul este o moleculă auxiliară care este folosită de către enzime. Magneziul ajută la transformarea alimentelor în energie, făcând procesul de depozitare de grăsime mai dificil. Totodată, magneziul ajută în crearea proteinelor din alți amino acizi.  În afară de aceasta, ajută sistemul nervos, ceea ce face mai rapidă transmiterea mesajelor prin creier și sistemul nervos, ceea ce se traduce printr-o conexiune mai bună minte-mușchi.

  

Zincul se găsește în mai multe celule din corpul uman și are rol în permiterea sistemului imunitar de a lupta cu bacteriile și virusurile. Zincul îmbunătățește digestia, așadar permite convertirea unei cantități mai mari de energie din alimente. Previne depunerea excesului de grăsime în corp. 

 

Este găsit într-o multitudine de celule din corpul uman și are rol de îmbunătățire a sistemului imunitar pentru a lupta cu virusurile și bacteriile. Mai mult, zincul are ca proprietate accelerarea timpului de regenerare al rănilor. 

 

Cromul contribuie la transferul glucozei din sange in celule, glucoza fiind principala sursă de energie de care dispunem. Cromul ajută la controlul nivelului de zahăr, contribuie la reducerea colesterolului, contribuie la reducerea riscului de obezitate, și susține la buna funcționare a capacităților cognitive. 

 

Cuprul se găsește în toate țesuturile corpului și joacă un rol cheie în producția de celule roșii și menține celulele sănătoase în același timp îmbunătățind și sistemul imunitar. 

 

L-carnitina are capacitatea de a crește producția de energie a corpului uman prin consumul rezervelor de grăsime rezultând un puternic arzător de grăsime. Înăuntrul celulelor umane, L-carnitina ajută la transportarea acizilor grași în mitocondrii, unde sunt arse pe post de energie. Pe lângă proprietățile metabolice, L-carnitina s-a arătat că îmbunătățește funcțiile neurologice ale creierului și facilitează coordonarea musculară a corpului. Din moment ce L-carnitina ajută să crească funcția mitocondrială, ea joacă un rol cheie în lupta corpului împotriva bolilor și a îmbătrânirii premature. L-carnitina L-tartrat este o carnitină mai eficientă și mai ușor de absorbit. Combate oboseala musculară și ajută în recuperarea țesuturilor în timpul exercițiilor și după. Mai mult decât atât, fortifică lupta corpului cu rezervele de grăsime, în același timp oferind un plus de energie. 

 

Acidul alfa lipoic este un acid natural, produs zilnic de corpul uman. Funcționează ca un agent de pierdere în greutate, deoarece este solubil în apă și în grăsime. Mai mult decât atât, ajută în reglarea nivelului glicemiei, îmbunătățește funcția nervilor, și conexiunea dintre minte și mușchi. 

 

CLA sau Acidul linoleic conjugat este găsit de obicei în acizii grași Omega-6, obținut natural din carne sau lactate. 

 

Extractul din boabe de cafea verde provine din boabe de cafea care nu au fost procesate și prăjite. Extractul joacă ca un regulator al metabolismului și al glicemiei. Prin urmare, excesul de zahăr din fluxul sanguin este eliminat și printr-un metabolism accelerat mai multe grăsimi și zaharuri vor fi descompuse. 

 

Extractul de frunze de cafea verde este obținut natural. Deoarece conține antioxidanți și nutrienți care au efecte puternice asupra corpului, este folosit să crească pentru a crește vigilența și a reduce colesterolul. Prin concentrația sa de 55% epigalocatechină galat, extractul de frunze de ceai verde ajută la reducerea formării de radicali liberi în organism, protejând celulele și moleculele de daune. S-a demonstrat că ceaiul verde crește arderea grăsimilor prin oxidarea grăsimilor și crește rata metabolică. Mai multe studii au arătat că ceaiul verde duce la scăderea grăsimii corporale, în special în zona abdominală - circumferința taliei și grăsimea abdominală.

 

Extractul de tribulus terrestris 

Extractul de rădăcină de Panax Ginseng îți crește concentrarea mentală și conexiunea dintre minte-mușchi prin mărirea nivelurilor de energie. Prin urmare, o să obosești mai puțin, mai ales după exerciții fizice intense, în același timp simțindu-te energizat. A fost demonstrat că extractul de rădăcină de Panax Ginseng poate ajuta la reducerea glicemiei. 
 

CÂND SE FOLOSEȘTE 

Pentru începători: beți 1 porție după fiecare sesiune de antrenament sau exercițiu fizic.

Pentru cei care se antrenează pentru masă: beți 1 porție după antrenament sau între mese, pentru a vă atinge obiectivele de masă musculară

 

Greutatea netă - 6000g

 

Dozare - 2 măsuri (150g)

 

Porții per container - 40 

 

Arome 

  • Migdale
  • Ciocolată
  • Cookies & Cream
  • Fistic
  • Căpșuni
  • Vanilie

Avertismente: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre compușii suplimentari. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată și bine echilibrată. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!