Transport GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei
nou

DY NUTRITION Shadowhey Proteină Concentrată din Zer 2kg, 66 de porții

325,00 RON
Proteina concentrată Shadowhey este concepută pentru oamenii activi fizic și atleții care doresc să îmbunătățească considerabil timpii de recuperare între sesiunile de antrenament și să fortifice consolidarea masei musculare. Fiind bogat în mod natural în BCAA și Glutamină, el este digerat rapid și perfect pentru post-workout sau ca o sursă convenabilă de proteină între mese de-a lungul zilei.
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: BCH31 Ai nevoie de ajutor? 0771311815
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Shadowhey este cel mai calitativ concentrat proteic disponibil pe piață, conținând peste 23 de grame de proteină per servire.
Bogat în mod natural în BCAA și glutamină, Shadowhey este digerat rapid și perfect post-workout sau ca o sursă convenientă de proteine între mese de-a lungul zilei.
Disponibil într-o gamă delicioasă de arome, Shadowhey este un produs cu adevărat grozav de degustat pe care abia vei aștepta să îl bei.
Concentratul Shadowhey este alegerea perfectă a proteinelor din zer pentru pasionații de fitness și culturism deoarece oferă 23g de proteine pe porție cu un conținut minim de grăsimi și carbohidrați. Oferă corpului tău combustibilul de care are nevoie pentru a se recupera după exerciții fizice intense, contribuind în același timp la dezvoltarea țesutului muscular fără țesut adipos. Optimizați-vă fizicul și recuperarea, încorporându-l în regimul tău zilnic.
BENEFICII CHEIE
  • 23 g de Concentrat proteic din zer pur per servire
  • 7.3 g de BCAA pentru recuperare îmbunătățită
· Concentratul proteic din zer este un produs secundar al producției de brânză, făcându-l o substanță biovalabilă pe care corpul o poate absorbi ușor, în special după exerciții fizice, ca să repare țesutul muscular și să construiască țesut nou. De nenumărate ori, studiile au arătat că suplimentarea cu proteine din zer a dus la îmbunătățiri în construirea și recuperarea masei musculare fără grasime. Importanța proteinelor din zer pentru persoanele active din punct de vedere fizic nu poate fi subestimată.
· BCAA sau Branched-Chained Amino Acids (L-Izoleucină, L-Leucină, și L-Valină) contribuie la dezvoltarea masei musculare fără grăsime, scade durerea musculară și oboseala după un antrenament și previne catabolismul - pierderea mușchilor pe măsură ce corpul începe să folosească mușchiul ca sursă de hrană pentru energie.
· L-izoleucina este un amino acid esențial care acționează ca un catalizator pentru sinteza proteică. Poate accelera procesele metabolice prin corp, ajutând la dezvoltarea hormonilor specifici precum creșterea sau testosteronul.
· L-leucina este un amino acid esențial, găsit de obicei în mâncăruri precum ouăle, peștele, și puiul. L-leucina poate crește producția de hormon de creștere, ajutând totodată la creșterea nivelului de rezistență fizică.
· L-valină este un amino acid esențial care se comportă exact ca o rezervă de combustibil pentru celulele umane. Un deficit de L-Valină în dietă poate duce la un deficit de creștere a țesutului muscular, chiar și după antrenament.
· Cristalul de vanilie este un extract de Vanilie, care conține un număr crescut de antioxidanți naturali care ajută la lupta împotriva infecțiilor și bacteriilor.
Mod de adminsitrare:
Pentru cei care merg prima oară la sală: bea 1 porție după fiecare sesiune de antrenament.
Pentru cei care merg de mai mult timp: bea 1 porție după antrenament sau între mese. Ca să îți atingi obiectivele de fitness, poți să îți suplimentezi aportul zilnic de proteine pentru a ajunge la 2,2g de proteine pe kilogramul corpului.
MAI MULTE INFORMAȚII
  • Greutate Netă: 2000g
  • Mărimea porției: 1 servire (30g)
  • Porții per container: ~66
  • Arome: Caffe Frappe, Banane și Piersici, Ciocolată, Ciocolată cu nucă de cocos, Cookies and Cream, Fistic, Vanilie, Ciocolată cu nuci, Căpșuni, Căpșuni cu banane, Ciocolată albă cu merișoare
Avertisment: A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lasa la îndemana și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Contraindicat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu intoleranță la lactoză, alergice la produse lactate sau la oricare dintre ingredientele produsului.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!