Transport GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei

Cat de importante sunt proteinele

Cat de importante sunt proteinele
Consumul de proteine ​​nu este doar pentru sportivi sau pentru cei care ar putea fi Schwarzenegger. Este necesar pentru un sistem imunitar sănătos și necesar pentru ca organele precum inima, creierul și pielea să funcționeze corect. Nutrientul este, de asemenea, apreciat pentru capacitatea sa de a ajuta la controlul apetitului și de a îmbunătăți creșterea musculară.
De câte proteine ​​aveți nevoie depinde de obicei de rutina dvs. de exerciții, de vârstă și de sănătate. Și dacă să suplimentezi aportul de proteine ​​cu o pudră de proteine ​​a devenit o întrebare obișnuită.
O privire mai atentă la pudra de proteine
Pentru a face astfel de suplimente, proteinele sunt extrase din surse animale sau vegetale, care variază de la lapte de vacă și ouă până la mazăre, orez și soia. În timpul procesării, carbohidrații, grăsimile, mineralele și fibrele care apar în mod natural sunt adesea îndepărtați, în timp ce se pot adăuga nutrienți suplimentari, ierburi și chiar îndulcitori.
Oricine ia în considerare pudra de proteine ​​ar trebui să înțeleagă că este clasificată ca supliment alimentar, ceea ce înseamnă că nu este reglementată în același mod ca alimentele sau medicamentele. Responsabilitatea revine producătorilor de a se asigura că produsele lor nu sunt periculoase, deși multe companii nu testează siguranța sau eficacitatea înainte ca ofertele lor să ajungă pe rafturi. Deși FDA a creat bune practici de fabricație (GMP) pentru a ajuta la minimizarea problemelor adverse, respectarea acestor proceduri rămâne o preocupare. În 2017, aproximativ un sfert din companiile producătoare de suplimente ale căror produse au fost testate au primit citări legate de puritate, rezistență și conținut de ingrediente.
Proteina este unul dintre cei trei macronutrienți primari, alături de carbohidrați și grăsimi. Este format din peste 20 de aminoacizi, care ajută la construirea și repararea fibrei musculare, motiv pentru care proteinele sunt adesea denumite blocurile de construcție ale mușchilor tăi.
 




Declinare a răspunderii
Niciun conținut de pe acest site, indiferent de dată, nu ar trebui să fie folosit vreodată ca înlocuitor pentru sfatul medical direct din partea medicului dumneavoastră sau a altui clinician calificat.
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!