Transport GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei

Retete Proteice

Retete Proteice

Timp de pregătire: 10 minute👩‍🍳
Timp de gătit: 10 minute🥧🍪
https://www.bechampion.ro/aminoacizi/whey-gold-2lbs-vanilla-ice.html



Calorii (per porție): 260
Proteine: 20g
Carbohidrați: 27g
Grăsime: 8g

Ingrediente:

CRUST:
1-4cană de făină universală (poate înlocui amestecul de făină fără gluten pentru a face această rețetă fără gluten)
1 lingură făină de cocos
2 linguri de Whey Gold 2lbs vanilla ice pudra
1-2 lingurițe praf de copt
1-2 linguriță îndulcitor granulat de fructe
Un vârf de sare de mare
1-3 cană de iaurt simplu de cocos (poate folosi și iaurt grecesc simplu)
1 albus de ou mare, bătut ușor.

TOPPINGURI:
-Brizzle de ciocolată neagră (Pentru a face: Combina 4 lingurițe fulgi de ciocolată neagră + 1 linguriță ulei de cocos în bol sigur la microunde, se topește în cuptorul cu microunde și se amestecă pentru a combina. )
- Fructe de pădure proaspete felii
-Fulgi de cocos neîndulciți

Indicații:
-Încălzește cuptorul la 450F
-Liniază o foaie de copt cu un covoraș de copt din silicon sau o foaie de hârtie pergament
-Într-un bol de mixare medie, cerneți împreună toate ingredientele uscate (făină de toate scopurile prin sarea de mare) și whisk pentru a combina
-Apoi adauga ingredientele umede (iaurt + albuș de ou), amestecând împreună doar pentru a se combina până când formează un aluat umed, lipicios (va avea consistența unui aluat gros de clătite)
-Folosind o spatulă, întinde aluatul pe covorașul de copt sau hârtie pergament într-o formă circulară cu marginile puțin mai groase decât mijlocul pentru a forma o crustă. Forma finală ar trebui să fie de aprox. 8” lățime și 1 ⁄4-inch grosime în mijloc cu margine groasă de 1 ⁄2-inch.
-Coace crusta 8-10 minute până la maro auriu.
-În timp ce crusta se coace, fă-ți burnița de ciocolată și pregătește-ți toppingurile.
-Scoate crusta din cuptor, lasă să se răcească 5 minute înainte de a se scoate din foaia de copt. Puneți pe farfurie, burniță cu sos de ciocolată, blat cu fructe de pădure & nucă de cocos, și poftă bună!



 
Încearcă această tartă Tahini cu ciocolată decadentă, fără coacere, folosind zerul Gold Standard cu ciocolată dublă. 🍪🥧🍫 www.bechampion.ro
Timp de pregătire: 20 de minute
Timp de gătire: 2-8 ore (se răcește la frigider)

Pentru crustă, puneți toate ingredientele, cu excepția uleiului de cocos, în vasul unui robot de bucătărie mare și amestecați/pulsați până când obțineți o consistență asemănătoare nisipului. Apoi, cu robotul de bucatarie in functiune, picurati incet uleiul de cocos topit in amestec pana cand incepe sa se uneasca. Turnați amestecul în tava de tartă de 8 inci și, folosind degetele, apăsați-l ferm în fund și părțile laterale formând crusta. Puneți la frigider să se răcească în timp ce vă faceți umplutura de cremă.

Pentru a face umplutura, puneți bucățile de ciocolată, crema de cocos și zerul Gold Standard într-o cratiță la foc mediu, amestecând încet până când ciocolata se topește. Odată topit și mătăsos, se ia de pe foc și se amestecă siropul de arțar, sarea și tahina până se combină bine.

Scoateți crusta din frigider și turnați umplutura. Pune toata tarta la frigider si da-o la rece pentru cel putin 2-3 ore, dar de preferat peste noapte.
Când este gata de servire, ornați tarta cu semințe de susan suplimentare, dacă doriți, feliați și bucurați-vă!


Carrot cake.
Mod de preparare:

• Preîncălziți cuptorul la 180°C și tapetați o tavă cu hârtie de copt.
• Într-un castron mare, amestecați făina de ovăz, pudra proteică, praful de copt și condimentele.
• Într-un alt castron, amestecați siropul de arțar, uleiul de cocos și oul.
• Adăugați amestecul lichid peste amestecul uscat și amestecați bine.
• Adăugați morcovii dați pe răzătoare și amestecați din nou.
• Turnați aluatul în tava pregătită și coaceți timp de 25-30 de minute sau până când prăjitura este rumenită și trece testul scobitorii.
• Lăsați să se răcească complet înainte de a adăuga toppingul.
• Pentru topping, amestecați 1 cană de brânză de vaci degresată cu 1/4 cană de pudră proteică de vanilie și 1 linguriță de extract de vanilie. Adăugați toppingul pe prăjitură și presărați cu nuci tocate, dacă doriți. 
Bucurați-vă de acest carrot cake proteic delicios!

 



Vă prezentăm o rețetă de pască cu pudră proteică Shadowhey Isolate. 
Mod de preparare:

· Drojdia se dizolvă în 50 ml de lapte călduț, se amestecă cu zahărul brun și se adaugă peste făină.
· Se frământă cu puțină faină, se lasă la dospit 5 minute la căldură, apoi se adaugă ouăle, uleiul, pudra proteică și restul de lapte. Se frământă timp de 5 minute și se adaugă coaja de lămâie.
· Se frământă din nou pentru omogenizare și se lasă să mai crească la căldură. Între timp, se pregătește compoziția din brânză de vaci, stafide aurii, pudră proteică, sirop de agave, ouăle întregi și coaja de la o lămâie. Se amestecă bine toate aceste ingrediente.
· Aluatul pentru pască, după ce a crescut suficient, se așază într-o tavă rotundă, cu baza detașabilă, tapetată cu hârtie de copt.
· Umplutura se amestecă cu albușul bătut spumă și se adaugă peste aluat.
· Se introduce pasca în cuptorul pre încins la 150 de grade C și se coace timp de 30 minute.






Declinare a răspunderii
Niciun conținut de pe acest site, indiferent de dată, nu ar trebui să fie folosit vreodată ca înlocuitor pentru sfatul medical direct din partea medicului dumneavoastră sau a altui clinician calificat.

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!