Transport GRATUIT la comenzi de peste 400 Lei

Despre Carnitina

Despre Carnitina

Ce este Carnitina?
Conform wikipedia, carnitina este un aminoacid care se formeaza in doua dintre organele omului: rinichi si ficat, din alti doi aminoacizi. 

Efecte secundare Carnitina
Conform prospectului, carnitina nu are efecte secundare. In unele cazuri consultand foarte multe pareri ale oamenilor care au consumat, se pot observa pe alocuri stari laxative la mai mult de 5000 mg pe zi, o cantitate foarte mare si nerecomandata. Carnitina ajuta la slabit, dar trebui sa inveti sa iti asculti organismul si sa o administrezi alaturi de un stil de viata sanatos, ce implica alimentatie sanatoasa, o nutritie sportiva corespunzatoare si cat mai multa miscare.
 
Cand sa iau Carnitina?
Carnitina inainte de antrenament, in timpul antrenamentului sau dupa antrenament? Foarte multe persoane care au inteles ca si carnitina, la fel ca orice suplimente nutritive, trebuie imbinate cu sportul, nu stiu cand si cum sa-i administreze corpului carnitina. Cand este potrivit/indicat/cel mai eficient moment pentru a consuma carnitina. Recomandat este sa o administrati inca din vestiar (inainte de incalzire) cat si dupa incheierea antrenamentului (tot antrenamentul, inclusiv cardio sau alte exercitii lasate la final). Inainte si dupa! In nici un caz in timpul antrenamentului, pentru efecte maxime.
 
Pudra sau lichida (fiole)
Sub ce forma este mai eficienta carnitina? Carnitina pudra sau Carnitina lichida (fiole)? Studiile au aratat ca, carnitina sub forma lichida este cea mai eficienta. Desi, in 2010, a fost imbunatatita foarte mult formula celorlalte tipuri: pudra sau pastile, cea lichida ramane cea care aduce efectele vizibile cel mai repede.
 
Cum te va ajuta L-Carnitina la slabire?
Atunci cand consumati Carnitina de calitate, rezultatele nu se vor lasa asteptate, astfel un dozaj de 1.300 – 2.600 mg pe zi cu efort fizic optim, va aduce beneficii excelente in cura de slabire dar si in sanatate, dupa cum urmeaza:

  • arderea mai multor depozite de grasime
  • creste dorinta de efort fizic, inundand corpul cu energie
  • reduce pofta de mancare si de dulciuri
  • cu l-Carnitina slabesti doar grasimea si nu pierzi din masa musculara fiind un supliment nutritiv
  • prelungeste viata sanatoasa a inimii tale

 
Nimic nu e imposibil, atata timp cat iti doresti cu adevarat!






Niciun conținut de pe acest site, indiferent de dată, nu ar trebui să fie folosit vreodată ca înlocuitor pentru sfatul medical direct din partea medicului dumneavoastră sau a altui clinician calificat.
 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!